Golf4 amortisör

Başlatan mustafa038, 14 Mayıs 2015, 23:30:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golf_vw

Alıntı yapılan: mustafa038 - 16 Mayıs 2015, 09:19:11
Tesekkur ediyorum.Anlamaya gerek yok bence gazlı sağlamsa onu taktırırız. :)

Anlayıpta almanız için demiyorum zaten kendi araçlarımızdakileri kontrol etmek için diyorum :)

mustafa038

Tamam eyvallah o zaman  :)

s1nanozk

Alıntı yapılan: mustafa038 - 16 Mayıs 2015, 16:02:44
Hocam fiyatlar konusunda bi bilgin varmı 3 aşağı 5 yukarı nedir
Valla fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı gibi en son ben aldığımda  arkalar için konuşuyorum;tanesini 125 e almıştım.Bu siteden bakabilirsiniz,güvenilirdir.Mesela disk fren ve balatalarımı da buradan sipariş etmiştim ben  :tamamdir
http://www.otosupermarket.com/Golf-4-1997-2004,LA_563-2.html#labels=9297-2

mustafa038

Çok teşekkür ederim  :) sorun falan çıkarsa boyutlarında yada benzeri iade de problem yapmıyorlar dimi :)

MurdeR

Alıntı yapılan: golf_vw - 17 Mayıs 2015, 00:24:30

Anlayıpta almanız için demiyorum zaten kendi araçlarımızdakileri kontrol etmek için diyorum :)
gazli amortisor caddylerden ornek vereyim tisir tisirdir hareket halinde tisir tisir ses cikiyosa gazlidir amortisorunuz :)

s1nanozk

Alıntı yapılan: mustafa038 - 17 Mayıs 2015, 13:55:36
Çok teşekkür ederim  :) sorun falan çıkarsa boyutlarında yada benzeri iade de problem yapmıyorlar dimi :)
Yok herhangi bir sıkıntı olmuyor. Zaten almadan önce sağ alt köşede mesajlaşma kısmından danışabilirsiniz. Olmadı şasi numaranızı verin ona göre ürün göndersinler garanti olsun.

golf_vw

Alıntı yapılan: MurdeR - 17 Mayıs 2015, 14:03:34
gazli amortisor caddylerden ornek vereyim tisir tisirdir hareket halinde tisir tisir ses cikiyosa gazlidir amortisorunuz :)

Aynen öyle bir ses var mesela asfalt dalga dalga gibi oluyor oralardan geçtiğim zaman tıs tıs ses geliyor veya kasise girdiğim zaman

MurdeR

Alıntı yapılan: golf_vw - 17 Mayıs 2015, 20:26:48
Aynen öyle bir ses var mesela asfalt dalga dalga gibi oluyor oralardan geçtiğim zaman tıs tıs ses geliyor veya kasise girdiğim zaman
tamam o zaman gazlı sizinkilerde  :)

mustafa038

Sıkıntı hakkında tesekkur ederim.Gazlı amortisör son kararımız o zaman  :)

dirgin

valla onu bunu bilmem orjinali blistein dediler ben önleri gecen sene bu zamanlarda değiştirdim kütahyada 350 dediler çiftine bursadan 240 dedide 200 e falan geldi diğer triger parçalarıyla falan.indirim yaptırdım.

mustafa038

Yani ?  :) Memnun musun  :)

dirgin

ben bişey anlamadım sağdan ses geliyor diye değiştirdik ancak arıza direksiyon kutusunda deniliyor şuan.ses hala devam ediyor.ancak amortisörde patlakmış en azından değişmiş oldu.

mustafa038

Anladım allah bidaha arıza göstermesin

ksaltanfb

Bu bahsettiğimiz bose marka amortisörün ortalama ömrü nedir ?  ( İstanbul şartlarında , Yılda 15000 km ) 

Piyasada 80 liraya bulunanlardan taksam 2-3 sene idare etmez mi?