Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Manuel Golf 5 Yokuş kalkış desteği

Manuel Golf 5 Yokuş kalkış desteği

Başlatan mehmetavci37, 28 Nisan 2015, 18:38:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmetavci37

Merhaba. Foruma yeni katıldım. 2004 Model 1.6 Fsi 115 Hp.(BAG) manuel comfortline aracı yeni aldım. Araçtan çok memnunum.Fakat ilk günlerde yokuşlarda durduğumda tekrar kalkışta  frene basmadan 2-3 saniye araba hareketsiz dururdu geriye kaydırmazdı. Fakat artık bu özellik yok. Neden böyle  oldu anlayamadım. Arıza ışığı falan da yanmadı. Fakat kendi aldığım vag-kkl  kablo ile hata taraması yaptığımda  ara sıra ( intermittent) Fren Basınç Sensörü (Brake boost sensor)  hatası veriyordu. Fakat arıza ışığı yanmıyordu. Konu ile ilgili deneyimi yada bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler.

ilGhiNC

Vites konsolundaki dugmeden kapatmis olmayasiniz?
CRAFTER TDI 163 ps

mehmetavci37

Cevap için teşekkür ederim fakat araç manuel yani vites kolunda düğme falan yok, göremedim.

ilGhiNC

Vites kolunun ön tarafındaki tuş serisinde "Hill Hold" yazan bir tuş olmalı. O yokuş kalkış desteğini açıp kapatabiliyor. Sizin araçta da olması lazım. Bir kontrol edin derim.
CRAFTER TDI 163 ps

mehmetavci37

Teşekkürler arkadaşlar bir daha bakacağım

mehmetavci37

Vites kolunun çevresinde ASR tuşundan başka hiç bir tuş yok.

06onur

Aracınız yurtdisindan mi gelmis acaba cunku te de 2007de hh basladi diye biliyorum 2006comfortline da yok mesela

Eğer varsa hafizaniz baska bir araci sizinkiyle esleyip yaniltmadiysa,
1* yol bilgisayarina baglatip hata sildirin
2*hilholder belli egimin altinda devreye girmez egim azdir
3*durup.frene tam basmadan devreye girmez
4*Debriyajdan hafif ayak cekikse birakir
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

mehmetavci37

Onur bey dediklerinizi aynen yaptım daha önce fakat olmadı. Aslında çok da önemli değil fakat yinede bir servise gösterecem sanırım. Teşekkür ederim.