1.9 TDI 180 bg araç 460.000 km

Başlatan jackhal, 28 Şubat 2015, 12:37:28

« önceki - sonraki »

jackhal

Bizim Konya'da bir golf var. TDI 460.000 km de. Üç kırmızı diye geçiyor sanırım. Tek el kullanılmış. Fiyatı da 25.000 TL civarında. Alalım desek, motor arızası ya da turbo arızası vs. ile ne kadarlık bir elimizde patlama olur. Tahmini. Yani sormak istediğim diyelim ki araba motor yedi ve turbosunu da değiştirmek gerekti. Bize maliyeti yaklaşık ne olur? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

okaykay_1

130luksa tek else 25e hiç kacırma al derim. km önemli degil suan yürüyorsa sıkıntı yok bi baktırırsın gerekli bakım yaptırırsın ondan sonra kral gibi biner gezersin. en fazla maliyetide 3bin tl olur suan zaten yürüyorsa durduk yere yaptırıyım dersen.
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

jackhal

Arabaya yürüyormuş sıkıntı yok yarın bakmaya gideceğim. Ama motor bitikse falan 7-8 bin lirayı yerse işime yaramaz. O yüzden soruyorum.

okaykay_1

Alıntı yapılan: jackhal - 28 Şubat 2015, 14:02:16
Arabaya yürüyormuş sıkıntı yok yarın bakmaya gideceğim. Ama motor bitikse falan 7-8 bin lirayı yerse işime yaramaz. O yüzden soruyorum.
yok gardasım öyle düsünme %50 50 kısmet motoru görmek dinlemek gerek tabi rolantisi bide binip vites sanzuman gecişlerini dinlemek gerek
bide rolantide yag cubugunu cekip yag tükürüyormu ona bak yoksa sorun yok al sıkıntısız bin
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

nismoo

Aracı nette gördüm. Güzel kullanışmış bir araca benziyor. Km olayınada takılmayın bence neleri var tek elde kullanılmışsa eğer bakımlarıda eksiksiz yapışmıştır. Sizde aynı titizlikle bakarsanız milyon km gidersiniz. Başınızıda ağrıtmaz. Hayırlısı olsun inş hakkınızda.

ilGhiNC

465.000 kilometrede 90 beygir otomatik versiyonuna bindim yolcu olarak, bundan takriben 1,5 yıl önce. Araba hala afedersiniz "köpek" gibi gidiyordu.  :D Bu motorlar 1 milyon kilometreyi deviriyor. Eğer araç bakımlıysa gözünüz kapalı alın.  :tamamdir
CRAFTER TDI 163 ps

metinmb407

Ya arkadaşlar devirmesine devirir de sonra satmaya kalktın mı da km takıntısı zor sattırır.

cybertronics

#7
hocam benim 1.6 SR 400.000'e yaklaştı o nedenle kendi tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki yürüyenine iyi baktırın , motorda da sıkıntı yoksa sorun çıkartmaz. Ben aracı evladiyelik saklayacağım için km sorun değil ama bu km'ye kadar bana çıkardığı en büyük sorun aks başı kırılması oldu , birde iç aksamda sağdan soldan gelen düzeltemediğimiz birkaç tıkırtı geliyor. Bu kmde eğer değişmediyse bu güne kadar sorun çıkartabilecek parçalar , motor bölgesindeki plastikler olur , sıcak soğuk derken kavlıyor en ufak bir zorlmada elinizde kalıyor ama onun dışında yürüyen ve motorda tek sorun yok. Yürüyene vs iyice bakın motor gücü çekişi de yerindeyse gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bence yeterki bakımları düzenli yapılmış araçla ilgilenilmiş olsun ki zaten araç ile iki tur atınca gösterir araç kendini ama satması biraz zor olabilir tabi.
Daha iyisi yine bir VAG'dır

jackhal

Araba 22.000 lira düşmüş. 4 bin liral birden indirim olur mu ya.. Kıllandım iyice.. :o :o

okaykay_1

Alıntı yapılan: jackhal - 04 Mart 2015, 11:32:11
Araba 22.000 lira düşmüş. 4 bin liral birden indirim olur mu ya.. Kıllandım iyice.. :o :o
ben göremedim su ilanı bee bi link atınsana :D
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

rene

o arabayı biliyorum kasa olarak diri duruyor tabi ekspertiz yapmadım görünen o.22.000 bin uygun fiyat sonuçta bu araba için 3-5 bin masraf illaki olacaktır.

Golf_CAN

Ne oldu, aracı aldınız mı? Merak içinde bekliyoruz. Günler oldu haber yok. :)