It's Mine Pasific

Başlatan s1nanozk, 19 Şubat 2014, 21:17:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

metinmb407

Valla Golf çülere tekrar söylüyorum 25 yıl ekinden daha spor ve daha keskin ve daha güzel ve ve ve..... :)

s1nanozk

Eyw Metin senin sayende oldu biraz da :)

emreyazici

şimdi 25.yıl ekini bulamayan Türk tayfası olarak kedi mındar ilişkisi yapmayalım metin abim  :D
-06YBV34 1997 Golf 3 1.6 Sportline- Seni unutmayacağım...

s1nanozk

yani şimdi 25.yıl karlığı da böyle duracaktı  :D

metinmb407

Ya kedi ciğer mundar değil olay. Baksanız ya yama gibi apaçık. Golfun hatlarına uygun bir ek değil :) Bu GLI lipi bulan 25 yıl ekini de bulur.

s1nanozk

Bence bu da güzel de boyasız olmuyor malesef. Şimdi onu bunu bırakalım da bu karlıkşar hep sürtme tehlikesi taşıyor. Bugün çıktım mesela hep bi panik :D

MurdeR

ben karlığımı daha yeni kullanmaya başladım bugün taktım geri :D  :D

s1nanozk

hacım sök tak sök tak mı yapıcaz,zaten zor takılıyor  ;D

welovetoride

Şahsi görüşüm 25. Yıl ek AirRide'sız gerçekten kötü görünüyor.O lip varsa o araba yerde olmalı.
Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

emreyazici

bakar mısın güzelliğe abi biz bulduk GLI lip ama hiç birimiz 25.yıl bulamıyoruz. Şartları denk getirince Murat abimizi rahatsız edicez yakın bir zamanda ama o da ne yalan söyleyeyim 25.yılı bulamayıştan  :)
-06YBV34 1997 Golf 3 1.6 Sportline- Seni unutmayacağım...

s1nanozk

Murat ın dediği gibi boya isteyen lip olunca araba basık olmalı, yoksa yüksek kalıyor yerden ;)

MurdeR

On lipi boyamayi dusunuyorum ben ya gri olunca sanki daha hos olucakmis gibime geliyor

welovetoride

Emre bulunmayacak hicbirsey yok bu tarz şeylerde emin ol,  biz yanlış ülkede yaşıyoruz bu bir gerçek  :) Bu vergi sistemi,  bu engeller olduğu sürece daha coook parçasız kalır, 1.6 bomboş arabalara bineriz. .
Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

metinmb407

Muharrem plasti dip ile dene bakalım. olmazsa sökersin.