Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MurdeR's MK IV Jant Günceli - Sayfa 22

MurdeR's MK IV Jant Günceli

Başlatan MurdeR, 20 Şubat 2014, 19:24:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

metinmb407

Hişt noluyo burda kim kiminle nerede nasıl ne zaman ne kadar kaç tane ne yolladı :)

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: MurdeR - 22 Şubat 2015, 01:38:48
acik hocam bugun ulasti ama ben sizi arayamadim bugun yaz gibiydi hava insanlar disari cikmaya basladi gunes yuzunu gosterince bende hic bosluk bulamadim size haber etmeye faceden gordum dogum gununuzle kutlarim hemde haber veririm diyede firsat olmadi hic ama :) ilginiz alakaniz icin cok tesekkur ederim

tek irsaliye ile mi geldi çift mi? nakliyede sıkıntı yoktur umarım? bir de resimlerde gördüğün gibi mi yakından?
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

s1nanozk

ne aldınız ne verdiniz beyler.? şifreli konuşmayın  :D

TEYOLOGY

:D :D :D Manisa Akhisardan internet üzerinden bir ürün almıştı. ben de gören göz olarak ürünün gerçekliği noktasında teyit amaçlı devreye girip yollandığına emin olmak adına adamla birlikte kargo şirketine gittim. alıcı Muharrem olduğundan ben sustum. belki sürprizi vardır. belki söylenmemesi yazılmaması gerekiyordur.  :-X
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

emreyazici

şu elemanın adını unuttum onun woofer'lar mı geldi Muro
-06YBV34 1997 Golf 3 1.6 Sportline- Seni unutmayacağım...

MurdeR

Alıntı yapılan: emreyazici - 23 Şubat 2015, 23:21:27
şu elemanın adını unuttum onun woofer'lar mı geldi Muro
aynen :)  şimdi şöyle farlar emreyle takaslandı
tolga hocam manisadan bize elden yardımcı oldu çok sağolsun sahibinden.com üzerinden bulduk tolga hocama yakın olunca rica ettik gözle gördü güvenli bir şekilde aracı oldu gelmesinde bize. gelen ürünlerde satıcının dediği gibi güzel ürünlerdi ve temizlerdi. sorun yok yani. teşekkürler tekrardan tolga hocam.
:)

MurdeR

arabayı yavaştan toplamaya başladık karın dağıttığı hasarları toplamaya başladık tek sisle gezsekte her ne kadar :))  yıkadım güzelce ilk baş güneşi görünce biraz

Ardından cilayıda vurduk parlamaya başladı

brkdmr38

Ateş ediyor Muharrem araç Maşallah.
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

MurdeR

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 05 Mart 2015, 13:32:56
Ateş ediyor Muharrem araç Maşallah.
teşekkür ettim  :)

MurdeR

Maşallahları eksik etmeyelim :)

edincol

Akıl yaşta değil baştadır.

brkdmr38

'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

okaykay_1

Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

s1nanozk

babacım jantlar 10 numre olmuş  :D maşallah güzel günlerde kullan,bikaç foto daha yükle ama  :saygılar