Agalar bu nedir :D

Başlatan s1nanozk, 19 Şubat 2015, 16:03:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

s1nanozk

Epeydir r32 ilanı görmüyordum,en son bikaç ay önce vardı ama aracın durumu pek iç açıcı değildi.Bunun hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-r-32-otomatik-vites-dsg-200157249/detay

okaykay_1

cuf cuff :) r32 can gerisi heyecan :)
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

nismoo

Onun V6 senfonisini dinlemek lazım gerçekten :)

cybertronics

canavar o :) şaka bir yana km'si söylenenin üstünde gibi. Gerçi 3.2 motordan kaçsa kaçsa 200 beygir kaçsa gene kalıyor 3.0 ama 200 bg de az değil.
Daha iyisi yine bir VAG'dır

s1nanozk

Bir de mesela r32 lerde dsg olan nadir diye biliyorum, iyi denk gelmiş. Durumum müsait olsa almaya niyetim olur gerçekten :)

metinmb407

Bu araç Istanbuldaydı diye tahmin ediyorum başka gumuş gri yoktu ve Istanbulda iken 4 çekiş sıkıntılı DSG problemli diye biliyordum. E devletten sorgulattım kasımda alınmış araç. Istanbulda iken kondusyon hiç iyi gorunmuyordu.

s1nanozk

vay be moruk kasımda alınmış ha..pek kullanamamışlar desene  :p zaten tr de bulman zor,çıkanlar da patlak oluyor bi nevi  :)

metinmb407

Alıntı yapılan: s1nanozk - 20 Şubat 2015, 00:37:21
vay be moruk kasımda alınmış ha..pek kullanamamışlar desene  :p zaten tr de bulman zor,çıkanlar da patlak oluyor bi nevi  :)

Bir tane istanbulda var mavi renk sahibi satmıyor çok temiz deli bir makina. VW ler İstanbul park ta etkinliğinde görülmüş fotoları var çok fazla piyasada dolanmıyor araç :)

s1nanozk

Ben de olsam öyle temiz bi r32 yi çıkarmam pek (Mavi de ayrı bir güzeldir be) :sevgi: ...Öyle bi arabam olsa başka araç almam  :saygılar
Alıntı yapılan: metinmb407 - 20 Şubat 2015, 11:57:05
Bir tane istanbulda var mavi renk sahibi satmıyor çok temiz deli bir makina. VW ler İstanbul park ta etkinliğinde görülmüş fotoları var çok fazla piyasada dolanmıyor araç :)

metinmb407

:)

İlandaki araç buydu galiba Kasım da plaka değişmiş:

Bu da bahsettiğim mavisi :)

silver_line

Yıllık Vergi : 4.533,00 TL

Altı Aylık Vergi: 2.266,50 TL

Yaktığı benzin ve benzin fiyatıda düşünülürse zengin işi :D (Parça ve bakım fiyatına hiç girmiyorum) Param olsa gözü kapalı atlarım...
Efsaneler ölmez, sadece şekil değiştirir...

metinmb407

Kasko değerinin bilmem kaçlık kısmı mtv den düşükse bir alt basamaktan odeniyor.

s1nanozk

bunların hepsi 3.2 nin suçu işte  :D