Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bora vites kolunda boşluk.

Bora vites kolunda boşluk.

Başlatan Alpha, 17 Şubat 2015, 04:05:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alpha

Merhaba.
Arabamın vitesinde 1,2,3,4,5,R de  iken boştaymış gibi bir hava var. Yani vitese attığımda orda sabit kalmıyo titriyo bariz bir sallanma var. Böyle birşey başına gelen varmı veya maliyetini ve çözümünü bilen.

fatih_arikan_06

AYNI SORUN BENİM GOLF 4 ARACIMDA DA VAR MERAKLA CEVAP BEKLİYORUM DAHA ÖNCE YAŞAMIŞ KİŞİLERDEN

edincol

Vites kolu alt burcu eskimiş olabilir, düşük maliyetli ve kolayca değiştirilebilen bir parça.
Akıl yaşta değil baştadır.

seckin8787

Motor takozlarını değiştirdikten sonra vites geçmeme şikayetiyle daha önce yaptırdım.Usta motorun arka kısmından bi vida sıkarak vitesin sallanmasını ve sıkışmasını düzeltmişti,ayrıca vites körüğünün içinde bi oring değiştirmişti...Bana maliyeti 70 tl idi.

golf_vw

bendede aynı sorun vardı baskı balata ile birlikte vites keçelerini değiştirdim düzeldi.

ilGhiNC

Vites bağlantı kollarından da yapabilir. Özellikle bir tanesi bu konuda sabıkalı. Zamanla ucundaki kauçuk parça atıyor yerinden ve vites kolu boşluk yapıyor. Ayrıca kol bu kauçuk olmadığı için yerinden çıkıyor ve vites sadece 3 ve 4ncü viteslere geçiyor. Aşağıda paylaşıyorum resmini parçanın.

http://store.donanimhaber.com/05/34/5d/05345D9450B0815EEB92F1F04C25DBD5.jpg
CRAFTER TDI 163 ps

Alpha

Link kırık  ilGhiNC.

Şuanda bi sıkıntısı yok sanayiye yolum düşerse bi baktırcam inş çok sıkıntılı masraflı birşey olmaz.

ilGhiNC

Baglanti kollarinin fiyati her biri icin 20~30 tl civarında aklınızda bulunsun. Daha önce cok yüksek bir fiyat ödeyen olmuştu. Malum bizim sanayi esnafının insafi yok tutturabildigine satiyor. :bekleriz:
CRAFTER TDI 163 ps