Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Ankara'da iyi güvenilir servis önerisi olan varmı - Sayfa 5

Ankara'da iyi güvenilir servis önerisi olan varmı

Başlatan abulentturan, 15 Şubat 2008, 16:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

okaykay_1

Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

makovad

Alıntı yapılan: okaykay_1 - 27 Ocak 2015, 15:08:54
şaşmazda, gürel volkswagen  :tamamdir
Hocam tavsiyeniz bu firmami. Kerkinme sarsilam okus yukari yokus asagi motor sarsintisi ondan sonra frenlerdeki sesler sileceklerin kapiya vurmasi arka silecrgin silmemesi fazla yakit tuketimi sorunlarini cozebilecek biri degil mi hocam.. Kendi ustam ile anlasamadim normalde butun islerimi cozerdi orada calisan cocuga is tarif edip kendi oturdugu icin o yuzden ben oraya gitmek istemiyorum.

okaykay_1

Alıntı yapılan: makovad - 27 Ocak 2015, 16:10:17
Hocam tavsiyeniz bu firmami. Kerkinme sarsilam okus yukari yokus asagi motor sarsintisi ondan sonra frenlerdeki sesler sileceklerin kapiya vurmasi arka silecrgin silmemesi fazla yakit tuketimi sorunlarini cozebilecek biri degil mi hocam.. Kendi ustam ile anlasamadim normalde butun islerimi cozerdi orada calisan cocuga is tarif edip kendi oturdugu icin o yuzden ben oraya gitmek istemiyorum.
sahsın.. 2 oglu 2 ustası calısanı var yani.  vw, audi, seat skoda haricinde baska markaya bakmazlar. birazda pahalı yaparlar ama
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

makovad

Alıntı yapılan: okaykay_1 - 27 Ocak 2015, 19:21:00
sahsın.. 2 oglu 2 ustası calısanı var yani.  vw, audi, seat skoda haricinde baska markaya bakmazlar. birazda pahalı yaparlar ama
Sorunum hal olsunda. Yrn hastane donusu ugrayacagim bakalim knsallah memnun kalirim.

makovad

Usta olarak yeni vw yakup ustaya gittim. Aracin manifold bobin bogaz kelebegi havaakismetre gerekli kontrolleri yapti sagolsun ama cozum bulamadik.aracin motor kisminda problem olmadigina kanaat getirdik.sorun beyinde oldugu yonunde karar kildik. Arac bir gun sabah birakilacak ve bdyin kontrolu yapilacak.Motor bakimlari yapildi mobil 10w40 yag kullandik hava benzin polen yag diltreleri degistirildi. Malzeme benden iscilik 50 tl ucret odedim. Beyin kontrolleri yapildiginda bakalim ne olacak onuda paylasirim.

eediz

arkadaşlar bende GOLF 5 im için 100 bin bakımına gidiccem. Arabamda bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama içim rahat etsin. Sİzce Yakup usta ne kadar bi ücret çıkartır ?  SOnuçta öğrencciyiz  :-[ :-[
DAS AUTO

kimyahmet

Elektrik konusunda VW grubu dışında hiçbir marka ile çalışmaya ve ne zaman gitseniz en az üç müşterisi olan VASTEK (Başkent Oto Sanayi) oto tamir servisi. Tavsiyemdir :tamamdir
golf. das auto

whiteleon06

şaşmaz lojistik skoda  vastek elektirik konusunda ii  kesinlikle tavsiye ederim en iyi ustalar şaşmaz ve başkent sanayisinde benim düşüncem

whiteleon06

Alıntı yapılan: kimyahmet - 03 Aralık 2015, 22:18:33
Elektrik konusunda VW grubu dışında hiçbir marka ile çalışmaya ve ne zaman gitseniz en az üç müşterisi olan VASTEK (Başkent Oto Sanayi) oto tamir servisi. Tavsiyemdir :tamamdir

+1 katılıyorum size vastek elektirikte ii