Direksiyon ve önde titreme

Başlatan golf_vw, 28 Aralık 2014, 23:50:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golf_vw

merhaba arkadaşlar aracımda son zamanlarda 110 130 km/h üzerine çıktığım zaman direksiyon başta olmak üzere koltuklar dahil aşırı bir titreme söz konusu bu titremenin nedeni ön takım mı yoksa rot balans mıdır ? teşekkürler

MurdeR

balans olmayabilir. poryalar dagilmis olabilir. lastikte balon tarzi bisey olabilir. jant yamuk olabilir. cok dusuk bi ihtimal bijonlarin gevsek olabilir.

dirgin

ön takımdan yada motor takozlarından olabilir.dururkene gaza bastığında yapıyorsa takozlar ancak giderkene yüksek hızda ise lastikte sıkıntı olabilir , balans problemi olabilir, jantta yamukluk olabilir, benimde aklıma gelenler bunlar.

golf_vw

teşekkür ederim cevaplarınız için büyük ihtimal rot balans.

TEYOLOGY

Tum olasi ihtimaller yazilmis. Calisma duzenli degilse volan da olabilir. En uzak ihtimal
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

mustklc

ön takımı göster.  ama jantların saç ise %90 janttan yapar.
Araba binmek içindir..

nismoo

Bahsettiğiniz sorun rot balans ayarı bozukluğundan kaynaklanıyo gibi duruyor. Fakat fren esnasında da aynı şeyi yaşıyorsanız disklerden de yapabilir.

golf_vw

evet rot balans ayarından kaynaklanıyormuş teşekkürler zaman ayırdığınız için  :tamamdir

nismoo

silver_line

Titreme başladığında vites kolunda sallanma var mı ?
Efsaneler ölmez, sadece şekil değiştirir...

golf_vw

vites kolunda sallanma yok ama koltuklar dahi titriyor sadece önde aşırı bir titreme var