PLASTİ-DİP JANT BOYAMA

Başlatan acy46, 11 Aralık 2014, 12:17:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dirgin

en son ki siyah renk ise kusura bakma ama berbat olmuş.

acy46

orda kirli olduğundan öyle görünüyor yoksa diğer resimlerde ki gibi parlak siyah

MurdeR

lastiklerin surekli parlak durursa guzel durur ama diger turlu bogmus

bluerose1

Plasti dip defalarca uygulamış biri olarak soruyorum... kaplamayı yaptıktan sonra nasıl bir uygulama ile sürekli parlak yüzey elde ettiniz.BEnim uygulamalarımın hepsinde kuruduktan sonra mat görünüm kalıyor.içeriği de böyle zaten parlak olması imkansız.plasti dip kendi parlatıcı spreyinden mi uyguladınız boyadan sonra???
Red Machine!!!

acy46

Alıntı yapılan: bluerose1 - 11 Aralık 2014, 20:40:03
Plasti dip defalarca uygulamış biri olarak soruyorum... kaplamayı yaptıktan sonra nasıl bir uygulama ile sürekli parlak yüzey elde ettiniz.BEnim uygulamalarımın hepsinde kuruduktan sonra mat görünüm kalıyor.içeriği de böyle zaten parlak olması imkansız.plasti dip kendi parlatıcı spreyinden mi uyguladınız boyadan sonra???
yeni plasti-dip ler çıktı parlak siyah - parlak beyaz vs. neon renkler de geldi. link verebilirim.

acy46

Alıntı yapılan: MurdeR - 11 Aralık 2014, 19:11:05
lastiklerin surekli parlak durursa guzel durur ama diger turlu bogmus
bi arkadaş lastiklere ayakkabı boyası ssürersen parlak durur dedi ama daha denemedim.

Frequency

lastiklere su dışında sürülecek herşey o lastiğe zarar verir, devamlı suyla temiz tutulan lastik de parlak durur, kola, gaz yağı, mazot, yıkamacı parlatıcısı, sabun, vs... hepsi zararlı.
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

metinmb407

okaykay_1

Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

zulfikar

beyaz olsa daha iyiymiş sanki

bluerose1

Red Machine!!!

edincol

Alıntı yapılan: Frequency - 12 Aralık 2014, 08:38:39
lastiklere su dışında sürülecek herşey o lastiğe zarar verir, devamlı suyla temiz tutulan lastik de parlak durur, kola, gaz yağı, mazot, yıkamacı parlatıcısı, sabun, vs... hepsi zararlı.

Soft 99 Tire Wax gibi bir ürün ile lastiklerinizi korumaya alabilirsiniz. Alternatif olarak da Atas Pneubell önerebilirim.
Akıl yaşta değil baştadır.