kontak arızası yardım edin

Started by ZL1155, 16 November 2014, 08:58:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ZL1155

Arkadaşlar günaydın. Ankaradayım acil bi usta lazım. Sorunum şu arabayı çalıştırmak için anahtarı çevirdim ama boşa döndü ve çalışmadı. Şu an çevirmeme rağmen hiçbişey olmuyo dahası anahtarı çıkarınca bile akü ışığı falan kontak açıkmış gibi yanıyo :(
Üzerimize kılıç çekilmedikçe, vatanımıza girilmedikçe, milletimiz cefa çekmedikçe, bizden kimseye zarar gelmez..

edincol

Geçmiş olsun. Bunlar tavsiye edilen, referanslı ustalar. Ben gitmedim.

Necati Kaygusuz - Kaygusuz Oto - İvedik Oto Sanayi - 05359463733
Yahya Usta - Aydoğdu Volkswagen Özel Servis - 05354214604 - 05354214606 - Macun Mahallesi Erciyes İşyerleri Sitesi 9. Cadde A.O.S. Sitesi n:16/45 Macunköy
Akıl yaşta değil baştadır.

ZL1155

Teşekkür ederim. Aradım bi ustayı sanırım kontak dağılmış açık anahtarcı arıyoruz bakalım.
Üzerimize kılıç çekilmedikçe, vatanımıza girilmedikçe, milletimiz cefa çekmedikçe, bizden kimseye zarar gelmez..

edincol

Benim de aynı şekilde kapı pimlerinin içi dağılmıştı. Çözümü paylaşırsanız sevinirim. :)
Akıl yaşta değil baştadır.

ZL1155

Tabiki...Hele bi yapılsın yazarım. Arabadanda iyice soğudum en kısa zamanda satarım inşallah

ZL1155

otomix Ahmet usta sağolsun gelip kontağı söküp götürdü. Bugün olursa bugün, olmazsa yarın tamir edip getirip takcaklar parçayı.

borax

en azından karışık bir sorun değil bende 125tl ye hallettim.