Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

barut

kaplama malzeme olduğu için ve sürekli kullanılan parçalara uyguladığından inşallah uzun ömürlü olur

s1nanozk

Valla dayanıklılık konusunda haklılık payınız yüksek arkadaşlar.Bana kalsa boyacıya verip piano black yaptırma niyetindeydim ama plastik malzeme ne kadar boya tutacak masrafa değer mi değmez mi ikilemde kaldığım için kendim bişeyler yapmaya kalkıyorum.Plastidip i de seçememin nedeni bizim araçların o çok yakındığımız iç konsol soyulmalarına neden olan malzemeye çok yakın.O yüzden dedim en azından orjinali gibi temiz olsun.Ha zamanla ve kullanmaya bağlı kalkmalar olacaktır bence de  :tamamdir

htmetin

Kalkmazsa bizimdir, kalkarsa zaten hiç bizim olmamıştır :) Ama bir gerçek var ki bu soyulma olayının mantığını ben hala anlamış değilim. Benim eski golf3'ümde görüntü bu kadar şık olmamasına rağmen ne soyulma ne solma vs vardı ama bende de kapı kollarında ve vites etrafında var böyle bir sıkıntı gerçekten gıcık bir durum. Yapılan her uygulama orjinallinden iyi olacağı kesin.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

furkanyldrm

Yumuşak bir his vermesi için midir nedir mumsu bir tabakayla kaplanmış. Mk3'te böyle bir sorun yok ama plastiğin üzerine bir işlem uygulanmamış, haliyle daha soğuk bir görüntü var.

s1nanozk

km saatini söküp içindeki ufak toz birikintisini temizledim,plastik camını da meiguars svrilx ile temizledim.Önündeki plastik parçayı da plastidip yaptım..arkadaki golf yazısını tekrar yapıştırdım  ;D

s1nanozk

Çeyizlerim geldi... :DAldıklarım
Chemical Guys ürünleri:wax boya koruyucu, ince çizik giderici pasta, döşeme temizleyici, cam temizleyici ve mavi kurulama bezi 60x40
Meiguarslar bende varolanlar :)
[IMG]http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/22/5da3db0d1364a0086b092dc2b77f9020.jpg[/img]

s1nanozk

Çeyizlerim geldi... :DAldıklarım
Chemical Guys ürünleri:wax boya koruyucu, ince çizik giderici pasta, döşeme temizleyici, cam temizleyici ve mavi kurulama bezi 60x40
Meiguarslar bende varolanlar :)
[IMG]http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/22/5da3db0d1364a0086b092dc2b77f9020.jpg[/img]

edincol

Hayırlı olsun. Bir uygulama şart olmuş.
Akıl yaşta değil baştadır.

s1nanozk

teşekkür ederim,bakalım bugün ufaktan bi yıkama ardından biraz girişicem  ;D

kimyahmet

İç-Dış Temizlik Yapıldı
Arka Stop ve Geri Vites Lambası Değişti
(Yalnız yıkarken aşırı su kullandım sanırım, ayna ayar düğmesi (L) konumunda iken sol elektrikli ayna çalışmazken sağ ayna çalışıyor yine ayna ayar düğmesi (R) konumunda iken sağ ayna çalışıyor. Sanırım Sol ayna (ki alt kısmı çatlak idi) galiba su aldı ve şimdilik çalışmıyor. WD40 kullanmayı düşünüyor, önerilerinizi beklerim)  
;)
golf. das auto

dirgin

Kuruyunca düzelir.kısa devre yapıyordurıslaktan dolayı.

kimyahmet

Alıntı yapılan: dirgin - 22 Eylül 2014, 23:44:12
Kuruyunca düzelir.kısa devre yapıyordurıslaktan dolayı.

Ankara için MGM yarın sağanak yağışlı diyo, tam kurumaya yüz tutacak cumadan sonra hafta sonu yine yağış geliyo  ;D

Yine de üstat, kurumayı beklemekte yarar var. Teşekkürler ;)
golf. das auto

TTU1905

4 lastik değişti gerçi bugün olmadı ama izinde olduğum için yazamadım :)