döşeme hakkında yardim

Başlatan RoCCo0, 17 Eylül 2014, 07:54:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RoCCo0

İyi günler arkadaşlar Golfüm 4 kapı düşmesinde deforme söz konusu  o yüzden bunları kendim degistirmek istiyorum ama orjinal kumaşını ankarada nerden bulabilirim. ve işlemlerini  anlatan birileri var mı yardım edebilir misiniz acaba şimdiden teşekkür ederim. Tekrar iyi günler.

edincol

Orijinal kumaşını bulmak zor olabilir, benzer veya beğendiğiniz başka bir kumaşa yönelebilirsiniz. Sanayide döşemecilerde bulunur, ben tavan döşemesini bu şekilde aldım. Bence internette biraz araştırma yapabilirseniz döşeme tamir video veya fotoğraflı anlatım kesinlikle bulabilirsiniz. Golf 4 için belki yoktur ama mutlaka başka model araçlar üzerinde yapan vardır. Forumda da ben dahil başka arkadaşlar da tavan döşemesi yenileme işlemi yaptık, o başlıklar da size yardımcı olabilir, fikir verebilir. Kolay gelsin.
Akıl yaşta değil baştadır.

RoCCo0

dirgin

bende değiştircem suni deri düşünüyorum. acaba tam oturumuki?

edincol

Akıl yaşta değil baştadır.

adnk_55

Yaparsan fotoğraflayıp burda paylaşırsan bizde öğreniriz 😉

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

RoCCo0

kumaşını  bu hafta alacağım cuma günü  yapmaya başlarım bayrama olur foto atarım merak edenler için

akdenizli

Roccoo kardeşim eğer antalyaya yakınsan orjinal kumaşı var. hemde işçilikte orjinal.  eğer istersen. ben yaptırdım buradan 1. ve 2. sayfalarda fotolarını görebilirsin. http://vwtr.net/forum/golf-iv/kapi-dosemeleri-t33557.0.html
Bana aklı başında bir insan gösterin, onu sizin için tedavi edeyim.  (Carl Gustav Jung)