Polo 6n Kontak soketi değişimi nasıl yapılır ?

Başlatan ThE_Unforgiven, 26 Şubat 2014, 21:30:00

« önceki - sonraki »

ThE_Unforgiven

Arkadaşlar daha önce açtığım konu uçmuş malum site bir ara kayboldu gitti.

Daha önce bir kaç arkadaşla fikir alışveriş etmiştik nasıl değişir vs. diye.

İşte bunla ilgili bir sayfa buldum. Bu cumartesi orjinal olarak aldığım kontak soketimi değiştirecem.

Faydalanmak isteyenler için.

http://www.clubseatcordoba.com/sustitucion-del-conmutador-de-arranque-ver_articulo-tumismo_plantilla-111.php
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ThE_Unforgiven

bluerose1

Süleyman işte bu tam aranılan çözüm ben şahsen tebrik ederim bana ışık tuttu hep bir endişe vardı ya ters bi işlem yaparsam diye şimdi gönül rahatlığıyla söküp bakabilir değiştirebilirim.
Red Machine!!!

ThE_Unforgiven

Ben cumartesi iş yerinde değiştirecem. Normal bir kullanıcı için tek zorluk çektirmeyi bulmak olur herhalde diğer anahtarlar herkeste mevcut hemen hemen.

ThE_Unforgiven

Buyrun sökerken tek tek foto çekmedim sadece çekirtme ile olan kısmı çektim. Üzerinden beyaz yan sanayi soket çıktı. Ben orjinalini almıştım. Şimdi anahtarı parmak ucuyla çevirsem yetiyor :d Önceden bastırıp çevirmem gerekiyordu.

Normal iki veya üç ayaklı çektirme ordaki parça üzerinden kayıyordu bende dış rulman çektirmesiyle çıkardım ;)

speedystop

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 27 Şubat 2014, 07:30:57
Ben cumartesi iş yerinde değiştirecem. Normal bir kullanıcı için tek zorluk çektirmeyi bulmak olur herhalde diğer anahtarlar herkeste mevcut hemen hemen.

Elinize sağlık gerçekten çok zor bir işlemdir kendileri. Tam olarak sorununuz neydi neden değiştirme gereği hissettiniz?
Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

ThE_Unforgiven

Sorunum şuydu. Kontağı normal çevirdiğimde lambalar vs herşey yanıyor ama araç marş döndürmüyordu. Anahtarı biraz bastırıp döndürünce marş alıyordu.

Yan sanayisi soketin 20 tl idi ben orj. 50 tl ye aldım. Zaten üzerinden yan sanayi çıktı. Şimdi mis gibi oldu ;) Gerçekten elinde aleti olmayan biri için zor işlem. Tamirciye gitsek sanırım bir 40-50 tl alır.

alper19

Abi ben arabayi ilk aldigim gun bozuldu isini bilmeyen adama yaptirmican sökecem diye neler yapti beceremedi baska yerde sokturmek zorunda kaldim ekstra masraf yani çektirmesi oldugu halde beceremedi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ThE_Unforgiven

Aynen öyle alper işi bilmek lazım bende ilk başta nasıl söküleceğini çözemedim hatta hatırlarsan uçan konular arasındaydı .Sonra biraz nette araştırdım yabancı siteler de filan.

NEyse sıkıntımızı giderdik istanbul da olup değiştirmek isteyen arkadaşlara yardımcı olurum ;)

KAAN60

_-OĞLUM ve POLOM-_

ThE_Unforgiven

speedystop

Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

bluerose1

Alıntı yapılan: speedystop - 01 Eylül 2014, 16:53:32
Süleyman abi İstanbulda kime değiştirebiliriz.?
Golcukte benim elektrikci var yarim saatte degisti adamlar usta olmus.bi hafta sonu gelirsen yaptururiz.
Red Machine!!!