Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
YENİ PROJE MK2 :) GÜNCEL FOTOLAR S.2 DE - Sayfa 2

YENİ PROJE MK2 :) GÜNCEL FOTOLAR S.2 DE

Başlatan suskun, 28 Temmuz 2014, 01:58:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

mete saol kardeşim dediğini dikkate alarak bi foto atıyorum senin için  ;) ;)
H.G WORKS

suskun

H.G WORKS

edincol

İnanılmaz değişim olmuş, arabayı tanıyamadım ve bu konu neydi diye ilk sayfaya bakınca hatırladım arabayı. Güle güle kullanın. Yapılan işlemleri, değişen parçaları da biraz anlatabilir misiniz ? Bir de uzun farları da tek fara mı bağlıyorsunuz ?
Akıl yaşta değil baştadır.

brkdmr38

Yine Hamit Gülsoy dokunuşlarını yapmış.Fabiayı satıp müşteri olasım geldi özelden fiyatmı istesem.Abicim güle güle kullan ateş ediyor maşallah
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

gipsykings

Hamit eline sağlık.Tamponları değiştirdin mi?Yoksa krom çıtaları sonradan mı yaptırdın?

furkanyldrm

Çok güzel olmuş, son foto efsane  :tamamdir      Mk2ler sayesinde sarıyı sevdik  :sevgi:

asc61

Benim talip olasım var ateş ediyor makine :)

welovetoride

O zaman biraz hareketlendirelim ortamı  8)

Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

cyber34

Hayırlı olsun .Arabanı çok hoş olmuş.Artık ezbere yapıyorsun yapılacakları:))
:D :D

STAK67

abi maşallah yine konuşulacak bi araba olmuş :) güle güle kullan

suskun

hepinizden allah razı olsun allah daha iyilerini siz değerli dostlarımıza nasip etsin  :sevgi: :sevgi: :sevgi:
H.G WORKS

ercane

Maşallah 41 kere :) güle güle kullan abi  :)kazasız belasız

uygaraga

Alıntı yapılan: suskun - 29 Ağustos 2014, 23:52:53
hepinizden allah razı olsun allah daha iyilerini siz değerli dostlarımıza nasip etsin  :sevgi: :sevgi: :sevgi:
amin

MeTHea35

Aynen öyle Abi Duman Güzeel :). şuana kadar en begendıgım mk2 ler arasına girdi renk kombinasyon süper maşallah kazasız belasız ;)