Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
2014 YAZA VEDA VAG BULUŞMASI - Fikirler ve Öneriler

2014 YAZA VEDA VAG BULUŞMASI

Başlatan suskun, 25 Ağustos 2014, 11:59:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

Yazin son günlerini degerlendirmek eski ve yeni dostlarımız ile bir araya gelip guzel bir gün gecirmek.
buluşma kurallari zaten herkes tarafından biliniyor :)
mekan geniş ve sıkıntısız mangalimizi ve cayimizi hazirlayalim :)
gelicek arkadaşlar geliyorum yazarsa sevinirim hem sayimiz belli olur.
NASİP OLURSA PAZAR GÜNÜ SAAT 12:00 DA KARTAL SAHİLDEKİ (ATALAR) MİGROSTA BULUŞACAĞIZ ORDAN SAAT 13:00 DA HAREKETLE BULUŞMA YERİMİZE GEÇİCEZ HEPİMİZİN BİLDİĞİNİZ GİBİ BİZE YAKIŞIR ŞEKİLDE GAZLAMADAN LOW&SLOW migros adres : Kordonboyu Mh.
34860 Kartal/İstanbul
Türkiye
buluşma yerimiz cevizli tekel kampüsü'nün yan tarafındaki mekan dır.

FACEBOOK etkinlik adresi : https://www.facebook.com/events/703623679686843/?ref_dashboard_filter=upcoming
H.G WORKS

welovetoride

:saygılar :saygılarBekleyen arkadaşlar , buyrun ☺😊 Tanışamayan arkadaşlar icin büyük fırsat,   
Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

dirgin

keşke Istanbulda yaşayaydım diye veryansın ediyorum şuan.katılamayacağım için çok üzgünüm.size iyi eğlenceler şimdiden.

uygaraga

2. köpruden sn yol tarıfı alabılırsek iyi olur

uygaraga

navigazyone yazar gelırız kısmetse

welovetoride

Kartal sahil McDonalds diye de arayabilirsiniz. Migros ile ikisi yanyana.
Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

suskun

avrupa yakası toplanma topkapı honda cem önü 11:00

anadolu yakası toplanma 12:00 migros adres : Kordonboyu Mh.
34860 Kartal/İstanbul
H.G WORKS

genc26

Yeri cok guzel biliyorum akrabalar var otarafta nasip olur kafam eserse eskisehirden gelmeyi dusunuyorum yol arkadasi bulabilirsem falan ;)
Polo Candır Heyecandır...

mussel

ya bi denk gelemedik Hamit.Hafta sonu T.dağa gitme durumu var.İptal olursa bende gelirim.
03.06.2005

uygaraga

Alıntı yapılan: mussel - 26 Ağustos 2014, 16:42:05
ya bi denk gelemedik Hamit.Hafta sonu T.dağa gitme durumu var.İptal olursa bende gelirim.
[/quot

hade len gel işte mustefaaaaa bırak kaynana gıtmeyı ikna et yengeyı kopar izni :-)))

edincol

Kocaeli'den gidecek olan var mı ?
Akıl yaşta değil baştadır.

mussel

Alıntı yapılan: uygaraga - 27 Ağustos 2014, 08:57:56
Alıntı yapılan: mussel - 26 Ağustos 2014, 16:42:05
[/quot

hade len gel işte mustefaaaaa bırak kaynana gıtmeyı ikna et yengeyı kopar izni :-)))
ya uygaraga alem adamsın kim takar kaynanayı.Çocukları getirmeye gidebilirim.Mevzu o yani.
03.06.2005