Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
otomatik kapanan camlar

otomatik kapanan camlar

Başlatan kamyoncu, 18 Ağustos 2014, 23:39:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kamyoncu

herkese iyi akşamlar.  2004 bora pasific aracımın kapılar kumandadan kilitlenince  camların otomatik kapanmasını istiyorum. araca modül taktırmadan (bilgisayara bağlayarak açtırma. ) orjinalinde böyle bi özellik var mı acaba bilenler yazabilir mi? teşekkürler.....

edincol

Kilitleme tuşuna basılı tutunca kapanmıyor mu ?
Akıl yaşta değil baştadır.

kamyoncu

kumandadan kapanmıyor. Fakat anahtarı yuvaya sokunca kapanıyor....

Frequency

Kodlamayla yapılıyor, paylaşımlar var forumda...Mesela bir Necati Bey var, metin bey var...aratın.
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

kamyoncu

teşekkür ederim , deneyeyim bi

kamyoncu

arkadaşlar kusura bakmayın aynı konu varmış , okudum. teşekkür ederim......

dirgin

konunun adresini burda paylaşırmısınız.bizde bi inceleyelim

kamyoncu

hocam bizim sitede varmış. google a  vw bora kumandadan cam kaldırma yazın çıkıyor....

__S_W_A_T__

bilgisayardan olmuyormuş arkadaşlar.modül taktırmak gerekiyormus.yetkili servis öyle dedi.

Frequency

Yetkili servis ne biliyor ki??? forumda, oradakileri 5 e katlayacak arkadaşlarımız var şükür...
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

__S_W_A_T__

Alıntı yapılan: Frequency - 16 Eylül 2014, 08:48:17
Yetkili servis ne biliyor ki??? forumda, oradakileri 5 e katlayacak arkadaşlarımız var şükür...
aslında bunlar yetkisiz servis.kilitçiye gidiyorum servis bilgisayara bağlaması gerekiyor diyor.servise gidiyorum kilitçiı sizi başından savmış işi çoktu heralde bunu onlar yapar diyor.

okaykay_1

Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

s1nanozk

Servis para alacak ya fazladan onun çabasında

metinmb407

Bunun için en yakın yer Ankara :)