Arkadaşlar bu parça ne işe yarıyor?

Başlatan h@s@nn, 16 Ağustos 2014, 14:56:26

« önceki - sonraki »

h@s@nn

Mrb arkadaşlar resimde okla gösterdiğim parça ne işe yarar adı nedir bir kere rasrt geldim çıt çıt ses yapıyordu bugünlerde yapmıyor?

h@s@nn

90 kişi bakmış ama kimse bilmiyor sanırım bu parçanın ne işi yaradığınıadını sanını bi o kadar gizemli bi parça sanırım  ;D

h@s@nn

teşekkürler bilgilendirme için ;) bugun öğrendim başka forumda da cıt cıt ses olayıda gayet normalmiş  ;)

dirgin

Alıntı yapılan: h@s@nn - 19 Ağustos 2014, 18:10:32
teşekkürler bilgilendirme için ;) bugun öğrendim başka forumda da cıt cıt ses olayıda gayet normalmiş  ;)

çalışma sistemi çıt çıt hehehe  :D
devamlı değil yalnız pompalama anında çıtlatır  :tamamdir

h@s@nn

evet devamlı değil ara sıra yapıyo ilk defa duydum 2 yıldır o sesi neyse bi problem yokmuş en azından teşekkürler  ;)

edincol

Akıl yaşta değil baştadır.

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

gökhanpolizei

..

okaykay_1

Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

gökhanpolizei

Alıntı yapılan: okaykay_1 - 23 Eylül 2014, 16:01:04
direksiyon hidrolik kutusu degil mi
ilk başta bende öyle yazacaktım sonra arkadaşlar başka birşey yazınca çekindim  ::) ::)

dirgin

bazı rivayetlere göre benzin deposunun havalanmasını sağlıyor.yada havanın yanarak yakıt ekonomisini sağlıyor diye biliyorum ama tam emin değilim.

edincol

Püskürtülen ve buharlaşan, yanma odasına giremeyen yakıtın geri dönüş sistemi olabilir mi ?
Akıl yaşta değil baştadır.