Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
LED taktırdım sizce yakışmış mı ? - Sayfa 2

LED taktırdım sizce yakışmış mı ?

Başlatan emrefb39, 05 Nisan 2014, 00:33:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

edincol

Alıntı yapılan: Ignorius - 30 Temmuz 2014, 00:52:52
Xenon far taktirmissiniz hayirli olsun, fakat bu sekilde farlarinizda mercek yok anladigim kadariyla. Eger dedigim gibiyse hem diger suruculerin gozlerini alir hem de muayeneden gecmez diye duymustum.

Farinizda mercek yoksa xenon kullanmamanizi tavsiye ederim.

Trafikte gozumu alan beyaz farlar ile cok karsilastim, mercekli bixenon far ile merceksiz  cok farkli, hemen belli oluyor ve rahatsiz ediyor. Kazaya davetiye olmasin, sirf arac guzel gorunsun diye hem kendinizin hen de baskalarinin hayatini riske atmayin...

:tamamdir
Akıl yaşta değil baştadır.

Frequency

Alıntı yapılan: Ignorius - 30 Temmuz 2014, 00:52:52
Xenon far taktirmissiniz hayirli olsun, fakat bu sekilde farlarinizda mercek yok anladigim kadariyla. Eger dedigim gibiyse hem diger suruculerin gozlerini alir hem de muayeneden gecmez diye duymustum.

Farinizda mercek yoksa xenon kullanmamanizi tavsiye ederim.

Trafikte gozumu alan beyaz farlar ile cok karsilastim, mercekli bixenon far ile merceksiz  cok farkli, hemen belli oluyor ve rahatsiz ediyor. Kazaya davetiye olmasin, sirf arac guzel gorunsun diye hem kendinizin hen de baskalarinin hayatini riske atmayin...
+1
OSRAM Nightbreaker diyorum ben de...
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)