golf 4 fiyat yardım lütfen.a

Başlatan tugaysaban, 06 Ağustos 2014, 22:01:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tugaysaban

Arkadaşlar 180.000 2001 bir parça boyalı beyaz sunrooflu golf 4 sizce max kaça alınmalı fiyatlar 6 ayda.2 bin üste koyuyor bu yüzeden danısmak istedim kaça almalıyım cevaplarınız benim için önemli yarınnpazarlık yapmaya gidicem. Teşekkürler
abs siz olur bbs siz asla..

ylmz4562

dediğin özelliklerdeki aracı ben 23 e adım kardeşim benimki comf ama arabayı bi tamirciye götür derim masrafı varsa sende benim gibi 23 bayılma ederi 21 22 arası diye düşünürüm...

tugaysaban

Fiyatı 27 bin tl 6 aydır takipteyim düşmüyor fiyatlar genelde böyle.

furkanyldrm

Bence de 21-22 den fazla verilmez.

gurescıyım

abi bizim burda sakarya akyazıda 2001 model confortline 69000 de 26 ya bir arkadaş aldı 1000 tl de masraf yaptı 27 ama km çok düşüktü gümüş gri bence en fazla 21-22 anca eder çünkü   180000 gelmiş

tugaysaban

Yok arkadaslar 21 22 ye golfmü kaldı. Varsa bildiğiniz söyleyinde kaçırmayalım ankarada 98 99 bozuk renk 20 den aşşağı gitmiyo.

Uğur İNCE

motor tipine göre fiyat değişir. 8 v var 16 v var
Yetişemiyosan El Salla

golf_vw

Alıntı yapılan: tugaysaban - 06 Ağustos 2014, 22:01:14
Arkadaşlar 180.000 2001 bir parça boyalı beyaz sunrooflu golf 4 sizce max kaça alınmalı fiyatlar 6 ayda.2 bin üste koyuyor bu yüzeden danısmak istedim kaça almalıyım cevaplarınız benim için önemli yarınnpazarlık yapmaya gidicem. Teşekkürler

24-25 arası gider

TEYOLOGY

27ye standart mk4 olmaz yav. 2001 modeli masrafı yoksa diriyse 24-25 civarına alınır da bunun üstü mantıklı değil
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

tugaysaban

Valla tolga abi ankarada şu anda 27 den aşşağı temiz comfortline yok.

emirdede

Ankara ya mı getirelim bizde arabayı satmak için  ;)

by_tata

Biraz fazla abartildi bu araba ya, tmm iyi hos ama o kadarda degil. Alirken bir dunya para ver aldiktan sonra bir dunya masraf yap yazik yani. Cok yakan cok gitmeyen stabil bir alman arabasi iste ha onun yaninda konforlu, guvenli v.s ama cok ucmus bu fiyatlar. Nerdeyse 30 olacak çüş yani :)

ogretmen_ankara

Bence de 27 bin tarzı fiyatlar 2001 model 180 bindeki bir golf için çok fazla. Kesinlikle etmez. Şuan 99 polo kullanıyorum lakin daha önceki aracım 2001 golf 4 ve 2002 bora highline idi ona göre konuşuyorum. Araçların yaşı ilerledi. Sıkıntılar ard arda gelebiliyor. 180 bindeki araç büyük ihtimalle yağ eksiltmesi normalden daha da fazladır. Aracın çekişi zayıf zaten. Yakıtı da sr için konuşursam fazla da sayılır. Yanlış anlaşılmasın çok severim golfü, lakin herşeyin bir ederi var.

tugaysaban

2007 2008 opel.astra almamak için kendimi zor tutuyorum vallahi. Birazdaha beklicem fiyatlar düşmezse başka araç bakcaz artık. Hayır o fiyatları yazanlar satsalar gam yemicem tüm milleti aldatıyor keyfe kederciler.