Motoru yıkattım araç çalışmıyor

Başlatan ersinco, 05 Ağustos 2014, 17:32:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ersinco

Merhabalar bugün yıkamacının sözüne uyup motoru yıkattım. Bi şey olmaz abi çalışır ben kaç tane motor yıkıyorum günde dedi. Poşet falan geçirmeden bastı suyu pas sökücüyü. Kontağa basıyorum marş almıyor çalışmıyor. Yakındaki tamirciye kadar iteledik onun da bi şeyden anladığı yok ateşleme bobini yanmış olabilir dedi. Sizce çok masraf çıkarır mı ya da yarın bassam kontağa çalışır mı kuruyunca?

ramazan_40

Ah bu bişey bilmez adamlar yüzünden bizim bu arabalar ne çekiyor sıralı lpg olan beyinli arabanın motoru yıkanırmı en fazla motor temizleyici sipreylerle temizleseydiniz keşke...Gün boyu güneş alan biyere arabayı bırakın kaputu açıp bütün gün bekleyin sonra deneyin bir umut çalışabilir çalışmassa sanırım sağlam bir ustaya götürmeniz gerekir ancak tafsiyem sadece vw grubuna bakan servislere götürün...
Hiçbir ordu, zamanı gelmiş bir düşünceye karşı duramaz.

speedystop

Alıntı yapılan: ersinco - 05 Ağustos 2014, 17:32:50
Merhabalar bugün yıkamacının sözüne uyup motoru yıkattım. Bi şey olmaz abi çalışır ben kaç tane motor yıkıyorum günde dedi. Poşet falan geçirmeden bastı suyu pas sökücüyü. Kontağa basıyorum marş almıyor çalışmıyor. Yakındaki tamirciye kadar iteledik onun da bi şeyden anladığı yok ateşleme bobini yanmış olabilir dedi. Sizce çok masraf çıkarır mı ya da yarın bassam kontağa çalışır mı kuruyunca?

Disbtiriböre bakın su kaçmış olabilir.
Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

speedystop

Hiç marş almıyorsa marş motoruna suda kaçmış olabilir. Bekleyin kuruyunca çalışır vurdurmayı denedinizmi?
Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

bluerose1

Red Machine!!!

ersinco

Ustam geldi Allah razı olsun Eskişehir trafiği bugün rezaletti o trafikte çıkmış gelmiş. Ateşleme bobini kısa devre yapmış şimdilik sorunsuz çalışıyor bu da bana bir tecrübe oldu bir daha asla motoru yıkattırmam. Cevaplarınız için teşekkürler araç marş alıyodu ama ateşleme yapmıyodu bobindenmiş.

uygaraga

6n motoru yıkatıp 3 gun uğraştım bundan sonra tofaş hariç hiç bi arabanın motorunu yıkatmam sakıncalı

bluerose1

Alıntı yapılan: uygaraga - 06 Ağustos 2014, 09:06:05
6n motoru yıkatıp 3 gun uğraştım bundan sonra tofaş hariç hiç bi arabanın motorunu yıkatmam sakıncalı
+1
Red Machine!!!

uygaraga

bizim memleketımızde adam gtnü  yıkamayı bılmıyor motor yıkamaya kalkıyor kardeşim

motor ilaçları var on numra  önce sık  sonra  kompresörle hava tut mıs gıbı oluyor zaten ayrıca yıne çok kırlıyse nemlı bezle silerim aga

ama yıkamam yıkatmam
dıkkat edersenız prof yerlerde zibart vs  sonax gıbı  motor temızleme yazar motor yıkama yazmazlar

okaykay_1

Alıntı yapılan: uygaraga - 06 Ağustos 2014, 14:29:46
bizim memleketımızde adam gtnü  yıkamayı bılmıyor motor yıkamaya kalkıyor kardeşim
:D :D
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi