buluşma

Başlatan uygaraga, 01 Ağustos 2014, 11:49:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

uygaraga

arkadaşlar umranıye tarafında eskıden buluşmalar oluyordu bir kısmmımız topkapıda buluşup bir kısmımız 2. köprü çıkışında bulusup ümranıye mesıre alanına gidiyorduk uzun zamandır böyle bir buluşma olmadı   istanbuldakı arkadaşlara seslenıyorum ne zaman buluşuyoruz ramazan bitti bayram geçti yazda bıtıyor ......!

uygaraga

emrah nizam  paşadan mekatronik eyup   sedat    hamit    samet    cem   aklıma gelmeyen bir çok kişi

cavanozz

form bitmiş okeye dönüyor  :)
yeni yine yeniden..!! 8)

chemisamet

Alıntı yapılan: cavanozz - 01 Ağustos 2014, 21:49:29
form bitmiş okeye dönüyor  :)
hakkaten e'to bıtmıs :D :D
takıtpteyım

uygaraga

welovetoride

Arkadaslar facebooktan sayfa ve gruplarimizi takip edin. Anadolu Yakası bulusmalarimıza ramazan dolayisi ile ara vermiştik.önümüzdeki hafta tekrar başlatacağız. Hamit abi ve benim profilimden de takip edebilirsiniz . BÜYÜK bir buluşma yaz bitmeden yapmayı planlıyoruz. Şayet katılımlar istediğimiz seviyeye ulaşırsa.
Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

uygaraga

burdanda paylaşırsanız iyi olur

edincol

Facebook sayfa ve gruplarınızın adresini paylaşabilir misiniz ? Forum sayfasını takip ediyorum.
Akıl yaşta değil baştadır.

welovetoride

Şu an Link olarak veremiyorum pc de değilim. Grubun adı German Style Turkey. bu isimle aratarak bulabilirsiniz. Sayfamın adı da imzada mevcut zaten.
Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

edincol

Akıl yaşta değil baştadır.