ALTI VURDU BİR SÜRÜ MASRAF CIKTI :(

Started by __S_W_A_T__, 02 August 2014, 11:02:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

__S_W_A_T__

15 günlük boramdan dün soğudum.bayram ziyaretindeyken köy yollarında birkaç kez altı vurdu.altının cok alcak olmasından dolayı sanayiye götürdüm.ordaki usta arabanın hatalarını bir güzel sıraladı.1250 tl masraf.750 tl parça fiyatı 500 tl işcilik.sizlerden yorum istiyorum arkadaşlar.hangileri çok daha önemli.hepsini yaptırmam mümkün değil şu an :(
ustanın cıkardıgı eksiklikler.
1.sağ sol amortisör
2.salıncak burcu
3.aks körüğü
4.aks başı
5.sanzuman aks körüğü ?
6.şanzuman takozu
7.sanzuman yağı
8.ön fren balatalar
9.orta susturucu eksoz
10.eksoz plastiği
11.hava filtresi
12.polen filtresi
şimdilik hatırladığım bunlar.kağıdı yanıma almamışım

MurdeR

iyi güzelde bunlar arabanın ön takım genel bakım masrafları altını vurmanızla ne alakanız var? birde eskişehirde hangi servise gittiniz

__S_W_A_T__

evet altı vurunca alçaklığından dolayı kontrol için götürdüm.gitmişken eksiklerine de bakın dedim.işte bu yazdıklarım çıktı.garanti oto da suan araba.

MurdeR

Quote from: __S_W_A_T__ on 02 August 2014, 11:34:51
evet altı vurunca alçaklığından dolayı kontrol için götürdüm.gitmişken eksiklerine de bakın dedim.işte bu yazdıklarım çıktı.garanti oto da suan araba.
barış otoya uğrayın :)

__S_W_A_T__

Quote from: MurdeR on 02 August 2014, 13:07:20
barış otoya uğrayın :)
valla kime gideceğime şaşırdım.tamirciler de doktor gibi.bızım arkadaş grip diye doktora gitti menüsküs çıktı.

nurigökay

sonuçta sıfır araba değil böyle masraflar çıkıyor illaki geçmiş olsun

tugaysaban

abs siz olur bbs siz asla..

chalmugh

Geçmiş olsun. Aracı öyle yerlerde kullanırken yavaş kullanmak lazım. Karter koruması da bayağı iş görür.

genc26

Gecmis olsun bencede barisa goturun isinin ehli ustaliklari iyidir benim  arabam babamin arabanin ustalaridir
Polo Candır Heyecandır...

Frequency

Arabadan niye soğuyorsunuz anlamadım...sonuçta traktör değil, şehir arabası, bu kadar masraf normal bu durumda...
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

Ouzoo

Her bora sahibinin kesinlikle çelik karter koruyucu taktırması lazım. Şu listeye bakınca da altını vurmayla susturucu, şanzuman takozu ve burçlar dışında parça hasar almaz. En azından orjinal parça iki gün bozuk yolda gezmeyle hasar almaz. Önceden olmuş hasarlardır onlar veya eskimeden kaynaklı hasarlanmalardır. Hor kullanmadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Geçmiş olsun..
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

beyazbora

geçmiş olsun tedbir olarak çelik kartel koruması yaptırmak lazım 2. olarak ben amartisör yaylarının araya get taktırdım yani biraz daha az yaylanıyor ve yere sert vurmuyor
BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR...