Arkadaslar Yardim

Başlatan sevket_06, 31 Temmuz 2014, 19:33:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sevket_06

Bugun ilk defa hararet 90i gecti ama cok fazla degil. Arabayi stop ettim ses geliyordu. Kaputu bi actimki su haznesinden su fiskiriyo soguttum suyu tamamladim ama daha calistirmadim. Acaba su haznesinin kapaginda mi problem var yada sorun ne

alperyüksel

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Benim ilk olarak aklıma gelen radyatör fanların ve termostat. Fanlarını kontrol et çalışıyor mu eğer çalışıyorsa termostat açmamış olabilir. Bir ihtimal daha var o da devirdaim pompası. Sorun çözüldüğünde bizleri bilgilendirirsen fena olmaz.

sevket_06

Eyvallah sagolasun yarin sanyiye bir gidiyim

sevket_06

Arabayi yaklasik 45 dakika kullandim su an bi problem yok hararet yaptigi arabayi bayagi zorlamistim ondan olabilir mi

TTU1905

Arabayı zorlamakla alakası yoktur muhtemelen fan açmamıştır yada devir daim de problem vardır. Fanın sigortalarını kontrol et derim öncelikle.

Bu arada hararet yapan araba hemen stop edilmezmiş öyle duydum conta dalan yapışıyomuş daha sonra çalıştırmak istediğinde daha büyük sıkıntı çıkartıyomuş tabi duyduğum kadarıyla bu şekilde.

dirgin

geçmiş olsun devirdaim yada fan açmamış olabilir.

sevket_06

Arkadaslar sagolun ogleden sonra bi goturecegim arabayi size de bilgi veririm

sevket_06

Kapak sikintili cikti bir de flanslardan su kaciriyordu. Devirdaimde yada fanlarda problem cikmadi