golf 3 sportline 1.6 1998 marşpiyel arıyorum

Başlatan Lost68, 07 Ağustos 2011, 00:56:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilkercik1977

Ben bu gün Ankara'da orjinal çıkmasını aldım. Orjinal sıfırdan farksız. Ufak bir temizlikle muhteşem oldu.

gez_gin

zayko yan sanayi çok kotu yani orjinaline hiç benzemiyo benim sag arka düşmüştü yan sanayi aldım oda 94 95 modellerinmişş izmirde araştırdım nuri küçük 140 dedi japon otoda vardı 100 dedi mecbur aldım ama içimede sindi yani

Onamdar

Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

gez_gin

yok onamdar zayko dedi ya kapı bandı diye sadece sol arka kapı bandı 100 liracık :)

zaykoo

ya dostum yan sanayilere hiç bulaşmayımmı yani :( bana maşbiyerler kapı bantları çamurluk ağızlıkları komple takım lazım ama sıfırı çok para çıkmasıda temizini bulmak zor gibi nasıl yapacam bilmiyorum yardımlarınız arkadaşlar :-[

gez_gin

valla çıkmacıları dolaştım yoktu yan sanayide olmaz boyle bişey yanları bantlı satıyorlar ben rezil olacagıma param rezil olsun dedim ayrıca benim de marşbiyeller kırık gibi bulan olursa banada soylesin :)

betoqu

Tavsiye etmem...

Uzun süreli kullananların birçoğunun marşpiyeli çürük yada çürümeye başlamış. ;)

LaZxX

s.a arkadaşlar bana da mk3 marşpiyel lazım 4 kapı. sakaryada oturuyorum. nereden temin edebilirim yardımcı oşabilir misiniz.

golf3antep

benim aracında marsbiyel kapağı yok.elektrik kanal kapağı uyduracam boş zamanda forumda bir abi verdi bu fikri.
olursa alman olsun.