Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
gazdan ayağı çekince neden silkeleme yapar - Sayfa 4

gazdan ayağı çekince neden silkeleme yapar

Başlatan idikut58, 09 Ekim 2011, 15:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilGhiNC

3 sene Golf IV kullandık ve 3 sene boyunca bu silkelemeyi kesemedik. Sadece azalıyor ama kesilmiyor. Şanzıman takozlarını değiştirip boğaz kelebeği adaptasyonu yapıldığında epey azalmıştı. Ama yine de kesilmemişti. Biraz can sıkan bir sorun. Umarım günün birinde sorunun kaynağını birisi bulur ve herkes bundan kurtulur.
CRAFTER TDI 163 ps

eenginim

Arkadaşlar sonuca ulaşan yok mu hala arabayı satıcam artık cidden kafaya koydum lütfen yardımmmmm  :(

TTU1905

yok arkadaşım yok soruna ulaşan yok yapmadığım denemediğim şey kalmadı ama aynı aynı aynı

TTU1905

Ettim abi aynı değişen bişe yok motoru mu değiştirsem acaba diye düşünüyorum

barut

Alıntı yapılan: barut - 05 Haziran 2014, 09:25:33
epeydir bu konuyu takip ediyorum ve aracımla karşılaştırma yapıyorum. Yüksek devirlerde ayağımı çektiğimde değil ama düşük devirlerde silkeleme yapıyor. Bana göre sebep gaz teli olmamasından dolayı. Lpg de ciddi silkeliyor ama benzinde aynı değil.

demek istiyorum tekrardan  :saygılar

edincol

Alıntı yapılan: TTU1905 - 28 Ağustos 2014, 17:05:28
Ettim abi aynı değişen bişe yok motoru mu değiştirsem acaba diye düşünüyorum

Daha fazla masraf etmeden yetkili servise danış istersen.
Akıl yaşta değil baştadır.

acy46

aynı problem bende de var cok hıssetmıyor ama ustaya gösterdım kulakları degısırsek gecer dedı. kulak neresı oluyorsa onuda bılmıyorum. su an cok rahatsız etmedıgı ıcın degıstırmedım

TTU1905

Alıntı yapılan: acy46 - 31 Ağustos 2014, 00:12:02
aynı problem bende de var cok hıssetmıyor ama ustaya gösterdım kulakları degısırsek gecer dedı. kulak neresı oluyorsa onuda bılmıyorum. su an cok rahatsız etmedıgı ıcın degıstırmedım

DEĞİŞTİRDİM KULAKLARI DÜZELMİYIOR

eenginim

Arkadaşlar motor kulakları şanzuman takozu ön takım bunları değiştirdim denedim olmadı boşuna para harcamayın diye yazıyorum.Sadece bi usta bi sensör ayarı yaparak biraz azalttı bu durumu ama hala tamamen kurtulamadık yarın bi yere bırakıcam aracı 3-4 gün kalıcak umarım düzeltirler ve bende size burdan hayırlı haberler veririm

eenginim

Yeniden merhaba araç 3-4 gündür bi tamircideydi uzun mesailer neticesinde bu akşam sonuca ulaştık.debriyaj sensörü değişti ve artık ben bu sıkıntıdan kurtuldum.umarım sizler içinde sonuç aynı olur daha öncesinde herşey denendi bir sürü para harcandı 35tl ye bitirdik.umarım birilerine yardımım dokunur.hepinize saygılar.

edincol

Geçmiş olsun, çözümü bulduktan sonra forumu terk edip çözümü paylaşmayanlara örnek olsun. Paylaşım için teşekkürler.
Akıl yaşta değil baştadır.

ogretmen_ankara

Debriyaj sensörü ile debriyaj müşürü aynı şeyler mi? Bilen var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

eenginim

Aynı şeyler sanırım çünki bugün müşir de diyen vardı sensörde  her ikiside aynı parçadan bahsediyolardı