Kendi kendimize yapabileceklerimiz

Başlatan ®oyal, 09 Ekim 2007, 15:45:44

« önceki - sonraki »

golf-line2

kardeşim eline sağlık bana nezman yapıyoz ;)

Ex_tremegolf

oyy oyyy hadi bakalım ellerine saglık ... fena olmuşş boş boş oturunca fikir cıkıyoo işte bide el becerisi  :D :D ;D ;D

volksport

Alıntı yapılan: Ex_tremegolf - 06 Şubat 2008, 19:30:39
oyy oyyy hadi bakalım ellerine saglık ... fena olmuşş boş boş oturunca fikir cıkıyoo işte bide el becerisi  :D :D ;D ;D

Boş Boş oturmuyoruz, Tatil yapıyoruz, Okulun yan etkileri.... :t

Ex_tremegolf

bende tatili kastedtim işe yarıyoo  :) bakalım daha neler olacak tatil bitene kadar ..:D:D

volksport

eline sağlık oktay abi, Kestane şekeri gibi olmuş  :D  :tamamdir

strong

araç süper olmuş :tamamdir ama ben aradım bu folyodan bulamadım :-\

®oyal

Alıntı yapılan: volksport - 11 Şubat 2008, 18:06:38
eline sağlık oktay abi, Kestane şekeri gibi olmuş  :D  :tamamdir
:) :sevgi:

Alıntı yapılan: strong - 11 Şubat 2008, 19:28:26
araç süper olmuş :tamamdir ama ben aradım bu folyodan bulamadım :-\

8300 taransparan folyo,filim.Bulacağın tek yer reklam malzemeleri satan yeri bulmak.

Ouzoo

Kadim dostuma tekrar kavuştuım..Arkadaşlar uzun zamandır aradığım çıkma 5510 telefonu sonunda bi arkadaşımdan buldum ve içinden gerekli parçaları temin edip tekrardan marşa bastım ve tek marşta aldı tosunum :sevgi: :sevgi: :sevgi: şu an 64 mb lık hafızamı mp3lerle doldurdum ve şarjını fullledim.Ha birde sonyericsson k790 i rafa kaldırıldı :)

[IMG]http://img215.imageshack.us/img215/1074/dsc01696ut6.jpg[/img]

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Firestarter

Yerleştirsene o zaman abi Sim Kartı. Niye kasıyorsun ki daha fazla?  ;D

Ouzoo

Foto çektim be ibocummmm yerinde şu an rht ol  :D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

volksport

Alıntı yapılan: suggestion - 12 Şubat 2008, 23:28:03
Foto çektim be ibocummmm yerinde şu an rht ol  :D

Diğerinin ne sorunu vardı Oğuzcum, Elimden gelirse onuda diriltiriz... :tamamdir