10 LP 976 ;) Fikirleriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Başlatan 10LP976, 04 Haziran 2014, 13:25:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

10LP976

Alıntı yapılan: s1nanozk - 04 Haziran 2014, 19:36:02
Aracın maşallahı var..kaput maskesi ben de alıcam uzun yola çıkacağım için.nereden bulabiliriz acaba?
Genel olarak beğendim ben aracı da jantlar çok yorar gibime geliyo ki '18dir onlar muhtmelen :) benim icim el vermez :) :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evt jantlar 18  önler 8.5 arkalar 9.5 22 40 18 lastik performans gayet güzel :)  :saygılar :saygılar

corimli

Gerçekten kaputtaki maske ve ön plaka hariç muazzam bir araç olmuş. Bir de sunroof olsa tadından yenmez. Allah kaza bela vermesin. keyifli günlerde kullanın inşallah.

ØSîRîS

golfümü özledim....

güzel makina kazasız belasız binmek nasip olsun.. ama ön plaka olmamış o plaka boşluğunu doldurun yada uzun plaka kullanın bence...

TTU1905

Hocam şu jantların tam adını modelini söyleyebilirmisin rica etsem birde 18 değilde 17 sini bulabilirmiyim acaba çok hoşuma gittiğini belirtmiştim daha önce kısmatse şimdi bende almak istiyorum

umut_mk4

Alıntı yapılan: TTU1905 - 12 Ağustos 2014, 15:48:10
Hocam şu jantların tam adını modelini söyleyebilirmisin rica etsem birde 18 değilde 17 sini bulabilirmiyim acaba çok hoşuma gittiğini belirtmiştim daha önce kısmatse şimdi bende almak istiyorum
VOSSEN jantın adı arkadasım
2015 1.4 125ps highline

s1nanozk

Alıntı yapılan: TTU1905 - 12 Ağustos 2014, 15:48:10
Marka vossen de modeli nedir araç sahibi daha net söyler.Bu jantlar '18di yanlış hatırlamıyosam.'17 leri de illaki bulursunuz ama replika olmamasına özen gösterin.tabi benim fikrim :)

TTU1905

Alıntı yapılan: s1nanozk - 12 Ağustos 2014, 20:54:40
Marka vossen de modeli nedir araç sahibi daha net söyler.Bu jantlar '18di yanlış hatırlamıyosam.'17 leri de illaki bulursunuz ama replika olmamasına özen gösterin.tabi benim fikrim :)

evet vossen olduğunu bende gördüm teşekkür ederim ama modeli lazım bu arada replika nedir ?

s1nanozk

Replika orjinal olmayan ürünler.Görüntüde aynı ama malzeme kalitesi daha düşük, ağırlığı ise orjinale göre daha fazla olanlardır.modeli bulabilirsem yazarım ben de.

s1nanozk

Replika orjinal olmayan ürünler.Görüntüde aynı ama malzeme kalitesi daha düşük, ağırlığı ise orjinale göre daha fazla olanlardır.modeli bulabilirsem yazarım ben de.
Bu arada vossen in sitesinden baktım.jantın modeli CV3 olarak geçiyor ;)

TTU1905

teşekkürler hocam bilgi ve model için dikkat ederim replika olmamasına :)

Frequency

9 numara golf helal olsun, kazasız-cezasız binin...
kaputun üstündekini çıkarıp, xenonları da -en azından- 6000 e çekerseniz 10 numara olacak.
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)