Satılmıştır, silinebilir..

Başlatan ADEMÜÇÜNCÜ, 14 Haziran 2014, 00:03:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ADEMÜÇÜNCÜ

SATILMIŞTIR.....

Golf_ld

1984 1,6 şahin ,1979 1300 mirafiori,1968 w115 220 mercedes,1989 2,0 taunus gls,1990 mazda 323hb,1979 w123 mercedes,1986 kartal ,1997 daewoo tico, 1980 mk1 1,6 diesel golf, 1992 mk3 1,9td,1981mk1 1,6ld

ADEMÜÇÜNCÜ

teşekkürler  P 22 modeli

ADEMÜÇÜNCÜ

; Hoparlör fiyatına 110 tl

ADEMÜÇÜNCÜ

Frequency

Hayırlı satışlar...
Hangi kaset-cd  üniteleriyle uyumlu? Kablo ucu 8 pinli mini iso mu?
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

ADEMÜÇÜNCÜ

Sağolun teşekkürler! Pioneer'in neredeyse tüm modellerine uyumludur. Kablo ucu İp-bus Aux in girişlidir
5 metre kablosu yanında olup tak çalıştır şeklinde hazırdır! Her iki tarafta ki girişte aynı. Sadece kasetçalar değil mp3 çalarlarla da uyumlu tüm pioneer serilerinde ortak aux ip bus çıkışı vardır zaten. Çok eski model kasetçalarların bazılarında farklılık gösterebilir ki onlar da zaten şu an kullanılmıyor. Ben Pioneer Keh p 9700 R de kullanıyorum bilenler bilir
Örnek foto;

ADEMÜÇÜNCÜ

Arkadaşlar Cihazın son fiyatı 80 TL'dir. Bu fiyattan aşağı inmeyecektir, maksat işiniz görülsün ,sahibinden.com da dai bu fiyata yok!

okaykay_1

Alıntı yapılan: ADEMÜÇÜNCÜ - 19 Haziran 2014, 23:06:42
Sağolun teşekkürler! Pioneer'in neredeyse tüm modellerine uyumludur. Kablo ucu İp-bus Aux in girişlidir
5 metre kablosu yanında olup tak çalıştır şeklinde hazırdır! Her iki tarafta ki girişte aynı. Sadece kasetçalar değil mp3 çalarlarla da uyumlu tüm pioneer serilerinde ortak aux ip bus çıkışı vardır zaten. Çok eski model kasetçalarların bazılarında farklılık gösterebilir ki onlar da zaten şu an kullanılmıyor. Ben Pioneer Keh p 9700 R de kullanıyorum bilenler bilir
Örnek foto;

kardesim ben sana şey sorcam arabamda takılı pioneer deh4800 var buna ben aux giriş nasıl yapabilirim S4 telefonuma baglamam için hangi tür kablo bulmam gerekiyor bilgin var mı
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

ADEMÜÇÜNCÜ

Google'de pioneer aux yapımı diye aratırsanız resimli anlatım var. Bilgisayar fanının soketleri ile yapabiliyorsunuz. Mesela teybin arkada ki pin'lerin  1 ve 3 numaralı sol hoparlör  4 ve 6 nolu pinleri sağ hoparlör.  Pinlere soket yaparsınız ucuna da bir jack takarsınız o şekilde olur. Ama hazır kabloları da var 40-50 tl civarı