Seat ibiza cupra ön karlık ?

Başlatan s1nanozk, 13 Haziran 2014, 00:03:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

s1nanozk

Arkadaşlar internette seat ibiza cupralar için takılan ön karlıktan buldum ama golf 4 icin olur mu kararsız kaldım. Satıcıya sordum daha önce golf 4 e takıldı demiş. Ben daha önce golf 3 te gördüm sanırım ama bizim araca cuk oturur mu, bilginiz var mı sizlerin ?merak edenler için sahibinden de ilan no. 168212009

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rkn_vw

Bence uyar ama fıyat acısından yüksek geldi bana

MurdeR

uyar mı ki bizim aracın önüne harbiden güzel durur ön tarafta
sanırım şöyle bişey oluyor uyuyor bizimkilerede

s1nanozk

Muharrem fotolardakiler cupra ön lip, incelerden. Yani karlığın altına ekstradan takılmış. Ama benzeme açısından en son fotodaki beyaz golfte v5 karlık var ona benziyor. Bence güzel olur ya :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MurdeR

ince olanın üstündekiler abi senin ilandaki verdiğinden

s1nanozk

kardeşim bunlar v5 de dur bakalım bi tane vardı foto bulursam koyucam  :tamamdir

metinmb407

Ben anladım ne istediğini :) Muharrem senin eklediklerin Leon Cupra lipi diye biliyorum. Bahsettiğiniz lip bu:

Bora ya takılmışını gördüm biraz uğraş istiyormuş.

s1nanozk

aynen Metin bu lip..de bizim golflere yakışır mı bilmiyorum  :-\  bi de yine forumda mıydı nerdeydi kırmızı bi golf 4 e takılmıştı hatta jantlar da toareg jantlarıydı  :D fotoyu bulamadım ama  ???

metinmb407

Sanırım GTI Golf ten bahsediyorsun :D Hatta bir ara Maybach mı ne o janttan taktı. Ama onda R32 tampon takılı.

htmetin

BOralara daha çok yakıştığı aşlikar
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline