budaa benim golf mk2 'im

Başlatan orkun06, 05 Şubat 2008, 23:27:47

« önceki - sonraki »

orkun06

selamın aleyküm arkadaşlar ben Orkun sitenize uzun zamandır üyeyim genelde sizi dinlemekte geçti artık ben de aranıza katılmak istiyorum buda benim benim golf!üm

BİR YIKATIPDA FOTOĞRAF ÇEKTİREMEDİM VALLA....

volksport

Aramıza Hoşgeldin Orkun, Kazasız Belasız...

emirhan

hoş geldin iyi forumlar aracın güzel kazasız belasız bi kaç deişiklikle dahada güzelleştirebilirsin aktif kalman dilegiyle

corrado_g60

hosgeldın.
aracını bıraz daha tanıtırsan sevınırız

G60

Hoşgeldin, siyah bantlar acilen sök beni diyor. ;)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

istanbulos34

Aleyküm selam, Hoşgeldin hocam.. bence acilen beni yıka diyor ;)
pOWERED by istanbuloSSS

AhMeTH61

Oooo Bİ MK II 'miz daha oldu iyi valla ama usta o sislerdeki filmleri,siyah bantları sök,BBS bi jant at bide yıka arabayı :D :D süper olur :D

nizam

doğu bloğu gibi perdelerin arkasında kalmıs araç güle güle kullan kazasız belasız...
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

musa

aleykümselam..kazasız belasız keyifli sürüşler..arabada yenilik zamanı gelmiş sanırım :)

PoloGTI

Hoşgeldin, kazasız belasız cezasız sürüşler.
Vw Polo 6N

mcsahan

hoşgeldin, kaputtaki siyah bantları derhal sök derim. birde sinyallerinle uzunlarının beyaz hali daha iyi olabilir. iyi günlerde kullan

Firestarter

Hoşgeldin. Aracın güzel. Benim araçta da şeritler var, ancak benimkiler kırmızı. Senin araçtaki şeritler bana kalırsa güzel duruyor. Kırmızı üzerine siyah şerit, ayrı bir kontrast oluşturmuş. Allah kaza vermesin.