10 LP 976 ;) Fikirleriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Başlatan 10LP976, 04 Haziran 2014, 13:25:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

10LP976

Zevkler ve renkler tartışılmaz zevkimize göre yaptık :)

SerkanAraz

Maşallah,araciniz çok guzel

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

metinmb407

Vossen i şu ana kadar en çok yakıştırdığım araç bu oldu maşallah. Eleştiriye açığızdır umarım :)

Kaput maskesini sürekli takmıyorsunuzdur umarım boyanın anasını ağlatıyor diye okumuştum bir kaç yerde. Birde ön plaka biraz ofsayt çünkü çıta boşluğu çok geniş :)

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

10LP976

Alıntı yapılan: metinmb407 - 04 Haziran 2014, 13:55:18
Vossen i şu ana kadar en çok yakıştırdığım araç bu oldu maşallah. Eleştiriye açığızdır umarım :)

Kaput maskesini sürekli takmıyorsunuzdur umarım boyanın anasını ağlatıyor diye okumuştum bir kaç yerde. Birde ön plaka biraz ofsayt çünkü çıta boşluğu çok geniş :)
Eleştiriye acığız tabiki hepinize teşekkürler evet plaka konusunda hemfikiriz en kısa zamanda normal plakaya ceviricem kare pek olmadı :) Kaput maskesini sürekli takıyorum fakat kullanma talimatlarını çok iyi biliyorum her yıkamadan yağmurdan sonra kaputu acıp 10-15 dk sularını süzüyorum altını kuruluyorum . Arada birde düzenli olarak basta cila yapıyorum 1 yıldır bu şekilde kullanıyorum söktüğüm zaman hiç bir şekilde iz renk ayırma vs problemim yok . He birde piyasada satılan 40-50 liralık maskelerden takmamaya özen gösterin . Maskenin altı özel bir koruyuc malzeme ile kablı olup boya ve kaputa zarar vermemeli iyice gerdirmeyi unutmayın :)

TTU1905

Çok iyi Maşallah jantlar harbiden çok yakışmış allah kaza bela vermesin

mustklc

sütyen dedikleri o şey her araca gitmez ama seninkine yakışmış   ;)
Araba binmek içindir..

s1nanozk

Aracın maşallahı var..kaput maskesi ben de alıcam uzun yola çıkacağım için.nereden bulabiliriz acaba?
Genel olarak beğendim ben aracı da jantlar çok yorar gibime geliyo ki '18dir onlar muhtmelen :) benim icim el vermez :) :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

karizma67

Kula bela gelmez, Hak yazmadıkça;
Hak bela yazmaz , Kul Azmadıkça...

rene

maşallah görsel olarak çok güzel olmuş bi arabanın 10 üzerinden 10 olması için sunroof u bikere kesin olacak.
ön farlar,jantlar,basıklık çok güzel direk ben burdayım lan bana bakın şşştt diyor araba   :)

benim zevkime hitap etmeyen  kaput maskesi arka stoplar ve sis farlarının rengi var ama bu arabada onlar bile sırıtmamış.

by_tata

Tampona sis farlarini siz mi taktiniz acaba? Ocal mi kestiniz naptiniz tam olarak o bolgenin yakindan fotosunu alabilir miyiz ;)

10LP976

Alıntı yapılan: by_tata - 05 Haziran 2014, 13:38:17
Tampona sis farlarini siz mi taktiniz acaba? Ocal mi kestiniz naptiniz tam olarak o bolgenin yakindan fotosunu alabilir miyiz ;)
Evt kardeşim sis farlarını kendim alıp taktım ayrı bir hat çektim park sis için ..