RUTİN BAKIM MASRAFLARI

Başlatan mhusmen, 22 Mayıs 2014, 11:33:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mhusmen

Merhaba arkadaşlar;

Aracıma yaza girerken genel bir bakım yaptırmak istiyorum. Klima gazları vs. dahil.

Aşağı yukarı fiyatları bilen varmı ya da yakın zamanda yaptıran varmı? Yetkili servis fiyatları da olabilir.

Paylaşımlarınızı bekliyorum. :tamamdir

dirgin

arkadaş hiç baktırma bence her bakan bi yerini bozuyor.

geçen hafta çarşamba günü triger ve ön amortisörleri değiştirttim.trigerin sente ayarını yapamamışlar arabanın yakıtı çok çekişi düştü tekrar başka ustaya götürecem arabaya binesim bile gelmiyor soğuttu beni şerefsiz.

tugaysaban

Alıntı yapılan: dirgin - 22 Mayıs 2014, 13:07:55
arkadaş hiç baktırma bence her bakan bi yerini bozuyor.

geçen hafta çarşamba günü triger ve ön amortisörleri değiştirttim.trigerin sente ayarını yapamamışlar arabanın yakıtı çok çekişi düştü tekrar başka ustaya götürecem arabaya binesim bile gelmiyor soğuttu beni şerefsiz.
;) kesinlikle katılıyorum mecbur kalmadıkça pek sanayiye uğramamak lağzım.
abs siz olur bbs siz asla..

barut

Abartıyorsunuz arkadaşlar. Aracınız bozulunca sanayiye giderseniz canınızı daha çok acıtırlar  :saygılar Geçen hafta ustamın "daha iş görür, istersen torna yapalım " dediği arka diskleri ve balataları bile değiştirdim.

uygaraga

neden se bu arabaları ellemeyınce pek sorun olmuyor başka bir yerlerı yapılırken başka taraf bozuluyor araç sanayıye gidip geldıkten sn duzen tutana kadar vay halıne

not : burdan işini bilen müştersine saygılı yıllarını bu işe vermiş ustalarımıza da saygılarımızı sunarız ....!

mhusmen

Arkadaşlar yetkili servisten triger kayışı değişimi ve 115 bin bakımı için 1.050 TL fiyat aldım. Sizce nasıl? Trigersiz 320 tl gibi bir rakam çıkıyor. Triger değişimi 700 tl çok değil mi? ???

MurdeR

Alıntı yapılan: mhusmen - 22 Mayıs 2014, 17:29:41
Arkadaşlar yetkili servisten triger kayışı değişimi ve 115 bin bakımı için 1.050 TL fiyat aldım. Sizce nasıl? Trigersiz 320 tl gibi bir rakam çıkıyor. Triger değişimi 700 tl çok değil mi? ???
bana triger için 1200 tl verdiler serviste devirdaim hariç fiyatını bide işçilik eklenicekti işçiliksiz fiyatını böyle verdiler afyon demotoda. aşırı şekilde fazla bence

by_tata

Yatacak yerleri yok bu yetkili servislerin!

cyber34

sıfır araç alımı azaldı bunlara gün doğdu tabi:))

tugaysaban

gecen ay contitech orj. 230 tl tuttu özel seeviste değiştirdim trigeri okadar para bence bu yaştaki arabaya saçmalık.
abs siz olur bbs siz asla..

edincol

Akıl yaşta değil baştadır.

dirgin

ben geçen hafta yaptırdım
2000 model 1.6 16 valf golf
devirdaim  100 tl
ina triger seti  200 tl
v kayışı    30 tl
2 adet bilya   50 tl
100 tl de işçilik verdim
ancak aracımın düzeni bozuldu trigeri takarken sente atlatmış sanırım aracımı yarın tekrar başka ustaya götürecem çekiş düştü ve yakıtım çok felaket arttı.

dirgin

8 valfin triger seti 120 tl dedi.16 valf 200 müş.