waffle sevenler buraya :) :)

Başlatan erdinho87, 18 Mayıs 2014, 01:45:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdinho87

biz sezonu actık   ;D ;D ;D

arkadaslar yaz sezonunda Tekirdağ Şarköy'de waffle tezgahı acıyorum.herkesi beklerim buyrun misafirim olun :)  8) 8)  :tamamdir

I <3  GermaN LooK

gökhanpolizei

ooooo hayırlı olsun olsada yesek .......:)

cavanozz

yeni yine yeniden..!! 8)

erdinho87

Alıntı yapılan: gökhanpolizei - 18 Mayıs 2014, 08:01:49
ooooo hayırlı olsun olsada yesek .......:)
tesekkür ederim beklerim :))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
I <3  GermaN LooK

erdinho87

Alıntı yapılan: cavanozz - 18 Mayıs 2014, 12:51:36
hiç yemedim desem..  :)
müsait zamanda ufak bi kacamak yapın derim. hem en güzelinden bi waffle ikramım olur hem kafa dinlemis olursunuz ;)

I <3  GermaN LooK

gökhanpolizei

vaffle deki enerji keban barajında bıle yok . ;D...ben onu yıyınce ankara ıstanbul arası koşasım geliyodu :D:D

SeyitE

Alıntı yapılan: gökhanpolizei - 18 Mayıs 2014, 15:32:52
vaffle deki enerji keban barajında bıle yok . ;D...ben onu yıyınce ankara ıstanbul arası koşasım geliyodu :D:D

öncelikle hayırlı olsun bol kazançlar... banada ağırlık yapıyor uyuyasım geliyor :D

erdinho87

Alıntı yapılan: gökhanpolizei - 18 Mayıs 2014, 15:32:52
;D ;D sloganımız full energy  :D

Alıntı yapılan: SeyitE - 18 Mayıs 2014, 16:01:48
öncelikle hayırlı olsun bol kazançlar... banada ağırlık yapıyor uyuyasım geliyor :D
tesekkür ederim hafif olacak sekilde de  deneyebiliriz :) maksat  forumdan misafir agırlamak  :tamamdir :saygılar
I <3  GermaN LooK

gökhanpolizei

senın mekan ıstanbulda olsaydı kesınlıkle ugrardım önumuzdekı hafta içi istanbuldayım çünkü :-\

edincol

Elinize sağlık, çok güzel görünüyor. Yeriniz de çok temiz, düzenli olmuş. Hayırlı satışlar.
Akıl yaşta değil baştadır.

erdinho87

Alıntı yapılan: gökhanpolizei - 18 Mayıs 2014, 19:28:23
senın mekan ıstanbulda olsaydı kesınlıkle ugrardım önumuzdekı hafta içi istanbuldayım çünkü :-\
istanbulda biyer acmayı düsünüyoruz kısmet diyelim..
Alıntı yapılan: edincol - 18 Mayıs 2014, 19:30:28
Elinize sağlık, çok güzel görünüyor. Yeriniz de çok temiz, düzenli olmuş. Hayırlı satışlar.
cok tesekkür ederim mümkün oldugunca temiz ve tertipli tutmaya calısıyoruz :tamamdir
I <3  GermaN LooK

erdinho87

Alıntı yapılan: edincol - 18 Mayıs 2014, 19:30:28
5 senedir aynı yerdeyiz zaten bilen bilir yani burda  :tamamdir :tamamdir
I <3  GermaN LooK

htmetin

Hayırlı olsun. Böyle özgür girişimcilere hayranlık duyarım. Yaz sezonu bereketli geçer umarım. Tuborg şemsiyesi de çok manidar olmuş :)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

erdinho87

Alıntı yapılan: htmetin - 19 Mayıs 2014, 12:20:45
Hayırlı olsun. Böyle özgür girişimcilere hayranlık duyarım. Yaz sezonu bereketli geçer umarım. Tuborg şemsiyesi de çok manidar olmuş :)
eyvallah sagolun :) aslında burda bi bar'ın hemen kösesindeyiz semsiye ordan ;) ama cok kullanıslı renkleri falan da cok hos :)

I <3  GermaN LooK