Arabayı mat kırmızıya kaplayayım diyorum ?

Başlatan ThE_Unforgiven, 16 Mayıs 2014, 21:19:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

Arkadaşlar benim yavryu mat kırmızıya kaplıyım diyorum ne dersiniz? Maliyeti 300-350 tl filan gibi.

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

genc26

Iyi guzel fiyat ama boyaya zarar vermesin ayni tavan folyosu bendede var sokup yeniden takmaya 250 lira dediler garanti veriyor boyaya zarar vermez boya hava aliyor diye ama kaplamada varmi oyle birsey bilmiyorum yapilirsa cok guzel olur
Polo Candır Heyecandır...

bluerose1

Bence böyle de güzel parayı spoylere versen ve tavan kaplamasına daha güzel olur kanımca.Renk hoş maşallahı var.
Red Machine!!!

ThE_Unforgiven

Kaplamayı kendim yapacağım için maliyet sadece folyo masrafı. Spoiler isevmiyorum :( Ama bendeki kaşıntı sanırım...

kerem0537

turkuaza çevireyim dedim aracı 1800 lira fiyat çektiler aklım gitti :) iyi para kazanıyorlarmış  :sevgi:
Shadow...

ThE_Unforgiven

Mat kırmızı bi kaç polo resmi buldum netten harbiden mat ufak araçlarda iyi durmuyor.

Kerem oto aksesuar işinde deli para var metresi 100 e 152 cm folyonun tr ye gelişi 10 tl bile değil. Hele o mişimoto yaylar 25-30 tl ye geliyor.

ThE_Unforgiven

Sadece kaputta çok taş izi var onedenle düşünmüştüm kaplama işini.

bluerose1

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 17 Mayıs 2014, 07:50:03
Sadece kaputta çok taş izi var onedenle düşünmüştüm kaplama işini.
Kendin yapacaksan tamam al istediğin gibi kapla ama emek ister sabır ister inş.gönlünce olur bizlerde görmüş oluruz.El emeği başka oluyor.
Red Machine!!!

kerem0537

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 17 Mayıs 2014, 07:49:32
Mat kırmızı bi kaç polo resmi buldum netten harbiden mat ufak araçlarda iyi durmuyor.

Kerem oto aksesuar işinde deli para var metresi 100 e 152 cm folyonun tr ye gelişi 10 tl bile değil. Hele o mişimoto yaylar 25-30 tl ye geliyor.

Allah bereket versin...  :melek:
Shadow...