Bora-Golf IV Cruise Control-Hız Sabitleyici Montajı yaptım :)

Başlatan metinmb407, 10 Haziran 2012, 23:48:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dirgin

Alıntı yapılan: gökhanpolizei - 15 Nisan 2014, 13:31:00
şahsen benım bır hız sabıtleyıcım olsun bakkala gıderken bıle kullanırım diyomusum :D..... bızımkıde görmemişin bı hızsabıtleyıcısı olmus meselesıne döndü:D:D
kardeşim senin arabayı sen ne görüyomuşsun beee  :)
3,0 ful full fulll fullll fullllllllllllllll böyle bi araba icat edildi mi?
;D ::) ::) ::) ::) ;D

gökhanpolizei

abi sorma ya daha icat edılmedı ;D ama benım gördüğüm o sonucta :D ben onunla nıce 2.0 lara nıce 3.0 lara kafa tuttum bır bılsen..sonuc noldu desen tabıkı toz yuttum :D ama yılmadım bende gıttım 1.3lere kafa tuttum olmadı multıjet çıktı..1.2lere kafa tuttum   olmadı tsi çıktı...o gün bugündür kimselere kafa tutmuyom:(  :)

dirgin

Alıntı yapılan: gökhanpolizei - 18 Nisan 2014, 09:32:51
abi sorma ya daha icat edılmedı ;D ama benım gördüğüm o sonucta :D ben onunla nıce 2.0 lara nıce 3.0 lara kafa tuttum bır bılsen..sonuc noldu desen tabıkı toz yuttum :D ama yılmadım bende gıttım 1.3lere kafa tuttum olmadı multıjet çıktı..1.2lere kafa tuttum   olmadı tsi çıktı...o gün bugündür kimselere kafa tutmuyom:(  :)
sabah sabah güldürdün beni
sen beni güldürdün 1.0 motorlu fiat bisi geçde Allah ta seni güldürsün.
:) :) :)

gökhanpolizei

oooo bıslerı gecerım canım tozunu attırım onların :D arada bır corsalar denk gelırse onların da canına okurum yanı :D

salihsefa

Alıntı yapılan: gökhanpolizei - 21 Nisan 2014, 20:01:59
oooo bıslerı gecerım canım tozunu attırım onların :D arada bır corsalar denk gelırse onların da canına okurum yanı :D

corsa da 1.7 cdti çıkmasın  ;D
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

rene

Alıntı yapılan: salihsefa - 28 Nisan 2014, 09:58:03
corsa da 1.7 cdti çıkmasın  ;D

hele bide oynanmış 1.7 dti denk gelirse tam şenlik olur buda bı tane var tsi yi geçmiş tsi nin sahibi peşinden gitmiş ne koydun diye yakalayamamış utanmadan anlatıyor bide :D

dirgin

iyiymiş gerçekten orjinal ise.ama çin malı gibi yazılar çince.
taktırma işini yaptıracak usta lazım.benim dahi ilgimi çekti.bence uygun.

dirgin

Alıntı yapılan: barut - 01 Mayıs 2014, 13:46:43
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-vw-bora-golf-4-hiz-sabitleyici-kablo-tesisati-orijinal-urun-159487743/detay/

2004 mk4 pasific için uygun mudur ?
Epc yazısı çıkıyomu ekranında kontağı açınca.eğer çıkmıyorsa olmaz.telli gaz sistemi olmayacak.elektronik olması gerekiyor.açıklamada da belirtmiş zaten.

MurdeR

Alıntı yapılan: barut - 02 Mayıs 2014, 09:36:45
araçta sıkıntı yok önemli olan sağlam malzeme bulmakda :D
benim kullandığımın aynısı uyumsuzluk söz konusu değil  :)