GOLF 1 ARANIYOR

Başlatan golfmk1, 25 Nisan 2014, 13:38:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golfmk1

Merhaba değerli arkadaşlar audi ye geçiş yapmış bir kardeşiniz olarak ve geçiş yaptığı audiyi de satmış bir kardeşiniz olarak tekrardan ilk aracım olan golf 1 geçiş yapmak istiyorum bildiğiniz satan satacak olan bir arkadaşımız olursa msj atarsa çok sevinirim... toplayadabilirim hazır toplanmışta olur şimdiden ilginize çok tşk ederim

STAK67

bir arkadaşımda şöyle bir mk1 var. Dizel. Fiyat konusunda bilgi alabilirim isterseniz.

uygaraga

bu mk1  çok para eder

golfmk1

fiyat konusunda bilgi alırsanız çok sevinirim hocam temiz duruyor maşallah araba

STAK67

Alıntı yapılan: golfmk1 - 28 Nisan 2014, 08:31:26
fiyat konusunda bilgi alırsanız çok sevinirim hocam temiz duruyor maşallah araba

araba gerçekten çok düzgün ama istenen paralar beni bile ürküttü :D

golfmk1

ozaman gerek yok hocma fiyat sorma :)

uygaraga

20 000  mi istediler  15 000 mi nedir  rakam  :-))

STAK67

uygaraga

ben bılıyom aga adamda haklı kendınce  adam bakıyor ilanlara en kötü arabalara bile 7 8 yazınca dam napsın birde ettıği masrafı göz önüne alıyor tabıkıde

STAK67

Alıntı yapılan: uygaraga - 28 Nisan 2014, 12:46:02
ben bılıyom aga adamda haklı kendınce  adam bakıyor ilanlara en kötü arabalara bile 7 8 yazınca dam napsın birde ettıği masrafı göz önüne alıyor tabıkıde

kesinlikle. aracın geçmişide çok düzgün birde. bizim forumda üyeydi eski sahibide. bu arkadaşta aldı topladı. haklı kendince tabiiki :)