amerikan park sinyal modülü

Başlatan ryancooper, 24 Nisan 2014, 11:26:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ryancooper

amerikan park sinyal modülü kullanan varmı ?
araca zararı varmıdır?
fazla ısınıyor dediler doğru mudur?

mmtcn

valla benim amerikan parklar var fakat modül yok :D elektrikçim parklara giden elektrikten kablo çekip sinyallere bağladı sinyallere de çift duylu ampul aldırdı. bundan birbuçuk yıl önce bana maliyeti 2 tl gibi bir fiyata gelmişti :) hala daha kullanıyorum

Akif.79

ben kullanıyorum 14 tlye almıştım internetten çok ısınıyor ama arabaya bi zararı yok memnunum yani.

kerem0537

bende kullanıyorum. ısınıyor falan ama sıkıntı yok...
Shadow...

ryancooper

tamam o zaman bende alıp takıyım gönül rahatlığıyla

35EZ349

dun bagladım bende gayet hoş oldu ama el degmeyecek kadar ısınıyor :) umarım bir sıkıntı cıkarmaz :)
I Love PoLo

KAAN60

Alıntı yapılan: mmtcn - 24 Nisan 2014, 12:38:46
valla benim amerikan parklar var fakat modül yok :D elektrikçim parklara giden elektrikten kablo çekip sinyallere bağladı sinyallere de çift duylu ampul aldırdı. bundan birbuçuk yıl önce bana maliyeti 2 tl gibi bir fiyata gelmişti :) hala daha kullanıyorum
bu yöntem daha mantıklı geldi bana uygulatabilirim :tamamdir
_-OĞLUM ve POLOM-_

ThE_Unforgiven

Isınması çok normal çünkü ışığı kısmak için taş direnç kullanıyorlar buda gücü ısıya dönüştürüyor. En mantıklısı araç içinden potans ile ayarlanabilen modelleri var onları tavsiye ederim onlar transistörlü model en azından.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

mmtcn

Alıntı yapılan: KAAN60 - 27 Nisan 2014, 09:59:40
bu yöntem daha mantıklı geldi bana uygulatabilirim :tamamdir
abi elektrikten biraz anlıyosan yaparsın zaten ben gram anlamam o yüzden en ufak ampul patlasa elektrikciye giderim

erdinho87

bende kullaniyorum aynen ısınıyo ama sabitleyine sıkıntı yok ;)
I <3  GermaN LooK

35EZ349

klipsle sabitledim

6N 99 AEE 1.6
I Love PoLo

erdinho87

I <3  GermaN LooK