Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
İstanbuldan selamlar!!Buda benim ihtiyar delikanlı!

İstanbuldan selamlar!!Buda benim ihtiyar delikanlı!

Başlatan rce34vw, 21 Nisan 2014, 19:45:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rce34vw

Tüm arkadaşlara merhabalar..Aslında foruma yabancı değilim..Hesabıma uzun zamandır girmediğim için yeni hesap açmak zorunda kaldım!!Tüm Volkswagen severlere selam olsun!! :) Buda benim ihtiyar delikanlı  :tamamdir :sevgi:

rce34vw

Tüm arkadaşlara merhabalar..Aslında foruma yabancı değilim..Hesabıma uzun zamandır girmediğim için yeni hesap açmak zorunda kaldım!!Tüm Volkswagen severlere selam olsun!! Buda benim ihtiyar delikanlı :tamamdir

west_55

Gule gule kullan usta. Jantlar fena yakismis. Allah nazardan korusun

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

welovetoride

Hoşgeldiniz.icinin kahve olması ayrı bir görüntü güzelliği hissettiriyor. Düzgün hatlara sahip. Maşallah.   Iyi forumlar.
Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

Frequency

Maaşallah, süper durumda...kazasız, cezasız..
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

rce34vw

Hoşbulduk arkadaşlar...Hepinize Güzel dilekleriniz için teşekürler...selamlar!

Special_golf

Abi maşallah süper durumda, Allah kaza, bela, pas, korozyondan korusun :)
MK4 Golf PD130 Highline

rce34vw

Teşekkürler kardeşim..hepimizinkini..cümlemizinkini inşallah!

STAK67

foruma hoşgeldiniz. maşallah gayet diri görünüyor araç ama jantlar arabaya göre fazla yeni sanki :)  :melek:

cavanozz

yeni yine yeniden..!! 8)

rce34vw

Hoş bulduk ..teşekkürler kardeşim.....evet jantlar yeni sayılır ama orjinaller evde  duruyor. :)

rce34vw

uygaraga

ne ihiyarı kaç tane sıfıra değişmem ben bunu on numara duruyor araç güzel maşallah diyelim nazar deymesin