Koltuk temizliği

Başlatan Cerberus23, 23 Nisan 2014, 01:55:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cerberus23

Selamın aleyküm beyler acaba koltuk ve kapı döşemelerini nasıl temizlediğinizi ve hangi ürünü kullandığınızı sorabilirimiyim ?

president55

aleykümselam kardeşim. ben DEXAL diye bi ürün kullanıyorum yurt dışından gelme ama burda bulunmuyo. tavanıda döşemeleride pırıl pırıl yapıyo bi yerde denk gelirsen kaçırma derim  :tamamdir
Adalet gücü bağımsız olmayan bir milletin, devlet halinde varlığı kabul olunamaz.
M.Kemal ATATÜRK

Cerberus23

Abi hiç sorma bi tavan faciası yaşadık zaten alır almaz tavanı deterjanlı suyla sildim  ertesi gün kafamdan aşağıya kaynar sular indi :D tavan şuan sıfır yaptırdım koltuklara önerebileceğin bişey varsa memnun olurum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cerberus23

Dexalı aldım listeye

president55

koltuklarada kullanabilirsin dexalı her derde deva :D ama bulması biraz sıkıntı oluyo maalesef :) avruparaya giden bi tanıdığın varsa ordan getirtebilirsin sıfır gibi yapar döşemelerinide koltuklarınıda :)
Adalet gücü bağımsız olmayan bir milletin, devlet halinde varlığı kabul olunamaz.
M.Kemal ATATÜRK

edincol

Vanish Kosla Halı elde kullanım olanını kullanıyorum, her markette uygun fiyata bulabilirsin. Çok güzel temizliyor.
Akıl yaşta değil baştadır.

uygaraga

Alıntı yapılan: edincol - 23 Nisan 2014, 23:19:42
Vanish Kosla Halı elde kullanım olanını kullanıyorum, her markette uygun fiyata bulabilirsin. Çok güzel temizliyor.
+1   

ayrıca tavana dokunmanızı tavsiye etmem

Cerberus23

Tavan zaten daha önce sarktı yaptırdım şuan sarkmıyor

Cerberus23

[IMG]http://img.tapatalk.com/d/14/04/24/jujuqegy.jpg[/img]