sağ arka cam açılımıyor

Başlatan M.emin, 17 Nisan 2014, 21:12:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

M.emin

arasıra takılma yapıyordu bazen açılıp bazen açılmıyordu fakat şimdi hiç açılmıyor  aşağı yukarı basınca sürgü sesi geliyor fakat cam inip kalkmıyor sebebi nedir arkadaşlar sizce

Prokizya

Motor çalışıyor mu ? Çalışıyorsa kızakla ilgili sorun olabilir. Kapı döşemesini söküp bakabilirsiniz.

M.emin

diğer camlarda sıkıntı yok kızak seside geliyor normal camın inip kalkması gibi ses geliyor faka cam hareket etmiyör

Prokizya

Benim camda inince kalkmıyordu kapı döşemesini söküp camın tam ortasında teflondan bir burç var. Camı o burç taşıyor. Muhtemelen o yerinden çıkmış olabilir.

karizma67

Alıntı yapılan: Prokizya - 17 Nisan 2014, 22:11:39
Benim camda inince kalkmıyordu kapı döşemesini söküp camın tam ortasında teflondan bir burç var. Camı o burç taşıyor. Muhtemelen o yerinden çıkmış olabilir.
Arkadaşa katılıyorum, cam motoru çalışıyosa eğer, muhtemelen aradaki aparat çıkmıştır. Burda panzılotun nasıl söküleceği konusunda bi video var. İzle aklına yatarsa, sök gitsin. :)  :saygılar (arka kapı bulamadım)
http://www.youtube.com/watch?v=mrdCPKlRgHM
Kula bela gelmez, Hak yazmadıkça;
Hak bela yazmaz , Kul Azmadıkça...

acy46

bence motor çalısıyorsa cam halatı ya kopmustur ya da motor makarasından cıkmıstır. ben cok cektım bu konuda 3 kere basıma geldı. bulabılırsen makaranın demır olanını al plastık olunca dıslerı cabuk asınıyor hemen bozuluyr.

rene

Bu tam bir kronik golf 4 arizasin benim butun camlar bozuldu birer defa arka sag gene katir kutur yaptı gecende biraktim yaptirmadim artik.cam telinin gectigi plastikler kırılıyor.

Tapatalk

mesuttekin

Benim de arka cam kapının içine düşmüştü,usta smktü,bir aparat taktıydı plastikten,60 lira paramı aldıydı,ben de bol hayır                  dua ettiydim(!)   :bekleriz:
Karar veremedim ya la

Ali07

Benim de sağ ön cam arızalandı, inip kalkarken sesler çıkartıyodu, şimdi 5 cm kalıyo tam kapanmıyo. Söküp bakmak istiyorum fakat beceremem diye de çekiniyorum.

dirgin

camı tutan ayak var o çıkmış muhtemelen yerinden.cam boşta olduğu içinde inip kalkmıyor.motorda sorun yok yani.

Ali07

Alıntı yapılan: dirgin - 24 Nisan 2014, 12:49:18
camı tutan ayak var o çıkmış muhtemelen yerinden.cam boşta olduğu içinde inip kalkmıyor.motorda sorun yok yani.
Benim Golf de Kütahya plaka :) değiştirmedim plakayı.
Cam inip kalkıyor, sadece 5 cm kadar boşluk kalacak şekilde kalıyo, yani tam kapanmıyo.

dirgin

Alıntı yapılan: Ali07 - 24 Nisan 2014, 12:53:08

Benim Golf de Kütahya plaka :) değiştirmedim plakayı.
Cam inip kalkıyor, sadece 5 cm kadar boşluk kalacak şekilde kalıyo, yani tam kapanmıyo.

43 haaa helalsin bende değiştirmedim benimde 64 FF 474 hehehe uşak plaka
cama gelince büyük ihtimal halat sıyırmış olabilir o 5 cm lik alana gelince motor duruyordur.yada dişli sorunlu olabilir açıp bakmak gerek.

M.emin

cam yerinden çıkmış 10 liraya halletdik

Ali07

Alıntı yapılan: M.emin - 26 Nisan 2014, 13:55:36
cam yerinden çıkmış 10 liraya halletdik
geçmiş olsun ucuz yırtmışsın, ben de yarın sökecem fırsat bulursam bakalım becerebilirsem tabi.