Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Ön Görüşleri - Sayfa 25

03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Ön Görüşleri

Başlatan volksport, 06 Ocak 2008, 22:46:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volksport

Alıntı yapılan: ozmo - 02 Şubat 2008, 23:25:22
allah razı olsun arkadaşlar acaip canım sıkıldı sıkıntıdan patladım valla dahada ne olduğunu öğrenemedik test sonuçlarını bekliyoruz.

Allah herseyine iyilerine denk getirsin kardeşim, Sağlık işi cok zor,Acil Şifalar...

Firestarter

Bakalım daha kaç kişi, gelemeyeceğini söyleyecek. Merakla bekliyorum.

golf-line2

Firestarter

Yok, bir kasıt gözeterek söylemedim ben onu. Yanlış anlama sakın. Genel olarak öyle konuştum. 

mussel

Arkadaşlar yarınki buluşma için belli bi saat varmı?
03.06.2005

Ouzoo

:) eralp 11 de mezarlıktayım.Çok karanlık bi cümle oldu  :-X
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

refikmk1

ya beyler kusura bakmayın ben yarın gelemiyom :-\ :- desem her halde önce ibo sonrada eralp beni kesin vurur o yüzden sabah erkenden kalkıyorum  :D :D

refikmk1

hadi beyler biraz erken yatında  sabah da erken kakın   :saygılar :saygılar
yarın görüşmek üzere  :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi:

Ouzoo

Senden 1 saat fazla uyuma hakkına sahibim konum itibariyle refik abi :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Halil Kara

Gonul isterdi simdi Istanbulda yada yakininda bir yerde olup yarin bulusmaya katilmak.Hayirlisi insallah.
Simdiden iyi eglenceler diliyorum.Bizim yerimize de eglenin artik.Fotograflari sabirsizlikla bekliyorum.

volksport

Alıntı yapılan: suggestion - 03 Şubat 2008, 00:32:02
:) eralp 11 de mezarlıktayım.Çok karanlık bi cümle oldu  :-X

ehueheue Kadirde orda olucam dedi erkenden... :tamamdir