Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
COLİVERLER GELDİ yardım arkadaşlar

COLİVERLER GELDİ yardım arkadaşlar

Başlatan zaykoo, 07 Nisan 2014, 10:47:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zaykoo

uzun bir bekleyişin ardından gelldiler inceden basacam arabayı fotolar gelecek-))

genc26

Hatirli ugurlu olsun gule gule kullanin
Polo Candır Heyecandır...

zaykoo

west_55

Hayirli olsun usta. Maaliyeti ne kadar tuttu acaba? Birde nereden aldiniz

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

zaykoo

Eyvallah sağol almanyadan getittirdim 1000 tl buldu euro yükseldiği için zam lanmış malesef :)

welovetoride

Niye inceden basıyosun abi? :) ver dibine kadar bi kaç foto çek sonra kaldrırısın :) o kadar bekledik. Mk3ü tam basık görelim bari. Hayırlı olsun markası ne Coillerin?
Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

zaykoo

Tamam basarım :) :) :)markası hiltrac

welovetoride

Kaliteli görünüyorlar. Tekrar hayırlı olsun. Dediğim gibi ilk taktığında bas abi  :D fotodan sonra kaldır
Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..

zaykoo

Almanyada arkadaşa araştıttırdım en iyi ve en tutulan marka buymuş orada!!!!bakalım bende kullanırken görecez iyimi kötümü!!!senin dediğin yere basıp bir kaç foto sonra tekrar normale alırım

zaykoo

Arkadaşlar coliverları takıp takmamakla tereddürtlüyüm çoluk çocuk evli barlıklıyız vururmu diye şüpheliyim yardım arkadaşlar

htmetin

Alıntı yapılan: zaykoo - 12 Nisan 2014, 15:15:46
Arkadaşlar coliverları takıp takmamakla tereddürtlüyüm çoluk çocuk evli barlıklıyız vururmu diye şüpheliyim yardım arkadaşlar

cevap veriyorum. Vurur :) Ama muratında dediği gibi önce bas sonra kaldır. Basmadı demesinler.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

zaykoo

Pekiala yayları en üst seviyede tutarsam vururmu???

tugaysaban

Alıntı yapılan: zaykoo - 14 Nisan 2014, 14:30:26
Pekiala yayları en üst seviyede tutarsam vururmu???
Sadece bir kaç foto için mi aldın masraf ettin bas; sürünsün.
abs siz olur bbs siz asla..

welovetoride

Tam basık gezmedigin sürece kesinlikle orjinalinden daha konforlu ve daha fazla yol tutmuş olacak  ;)