Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Yeni golf kullanıcısı

Yeni golf kullanıcısı

Başlatan ms_uzun, 23 Kasım 2012, 17:06:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ms_uzun

Birçok marka denemelerinden sonra 2005 golf 1.6 fsi comfortline tiptronik  araç aldım ve öğrenmek istedğim bu araca lpg uygulanıyormu uygulanıyorsa marka verebilirmisiniz tabikide bu konuda tecrübeli olanlardan cvp bekliyorum

battal gazi

Artık fsi'lere lpg uygulanabiliyor,3 firma şu anda bunu yapıyor ileride bu sayı artacaktır elbet,forumda ecu38(ercan) isimli arkadaşımız taktırmış fsi golfüne gayet iyi olduğunu bildiriyor golf V başlığında bulabilirsiniz.
Jettamı 2013'te sattım,güzel bir araçtı dsg ile ilgili kronik arıza ve sorunlar yaşamış olmamıza  rağmen

okaykay_1

Alıntı yapılan: ms_uzun - 23 Kasım 2012, 17:06:07
Birçok marka denemelerinden sonra 2005 golf 1.6 fsi comfortline tiptronik  araç aldım ve öğrenmek istedğim bu araca lpg uygulanıyormu uygulanıyorsa marka verebilirmisiniz tabikide bu konuda tecrübeli olanlardan cvp bekliyorum
sıkıntı
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

Bushido

fsi ye lpg uyumu konusunda çok fazla konu var google dan aratırsanız aha tatmin edici sonuclara ulaşırsınız ama fsi lpg konusunda çok sıkıntılı