Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Başlatan Akif.79, 03 Nisan 2014, 21:30:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bluerose1

Alıntı yapılan: speedystop - 04 Nisan 2014, 21:23:41
O kerkinme boğaz kelebeğinden yapmaz. Boşuna sanada kelebek aldıracaklar. 2 gün sonra sende sahibindene ilan verirsin. Sahibinden temiz usta hatasından alındı hiç kullanılmadı.  ;)
+1500
Red Machine!!!

azap5555

birde hava filtresini sökünce boğaz kelebeğinin sol tarafına düşer manifold üstünde fişli bir parça vardır, iki alyan vida tutar, manifold basınç sensörüdür, balata spreyiyle iyice temizleyin ondan sonra bayır aşağı deneyin, parça değiştirmeden önce bunu yapın, bir ihtimal sorun çözülebilir.fişi sökerken dikkat edin tırnaklıdır ince ağız tornavida gerekebilir kırmayın.

golf3antep

olursa alman olsun.

bluerose1

Alıntı yapılan: azap5555 - 05 Nisan 2014, 02:10:16
birde hava filtresini sökünce boğaz kelebeğinin sol tarafına düşer manifold üstünde fişli bir parça vardır, iki alyan vida tutar, manifold basınç sensörüdür, balata spreyiyle iyice temizleyin ondan sonra bayır aşağı deneyin, parça değiştirmeden önce bunu yapın, bir ihtimal sorun çözülebilir.fişi sökerken dikkat edin tırnaklıdır ince ağız tornavida gerekebilir kırmayın.
Katılıyorum O-o da önemlidir dikkat etmek gerekir ben daha önce temizledim emme manifoldu söktüğümde onu da çıkarmıştım yağ içindeydi.Bazı yerlerde isim değişik yazar aldanma olmasın.Manifold basınç sensörü,debimetre,hava akışmetre sensörü gibi.
Red Machine!!!

mkkpnar

Alıntı yapılan: bluerose1 - 05 Nisan 2014, 14:34:31
Katılıyorum O-o da önemlidir dikkat etmek gerekir ben daha önce temizledim emme manifoldu söktüğümde onu da çıkarmıştım yağ içindeydi.Bazı yerlerde isim değişik yazar aldanma olmasın.Manifold basınç sensörü,debimetre,hava akışmetre sensörü gibi.

O parçanın fotografı var mı acaba motorun neresinde emin olamadım da ;)

bluerose1

Alıntı yapılan: mkkpnar - 07 Nisan 2014, 02:56:52
O parçanın fotografı var mı acaba motorun neresinde emin olamadım da ;)
6n için
Red Machine!!!

azap5555

kaputu açınca solda kalıyor, resim yanıltmasın :)

bluerose1

Red Machine!!!

KAAN60

balata spreyi bişey yapar mı buna? kontak spreyi ile mi temizlesek yoksa?
_-OĞLUM ve POLOM-_

bluerose1

Alıntı yapılan: KAAN60 - 11 Nisan 2014, 04:50:44
balata spreyi bişey yapar mı buna? kontak spreyi ile mi temizlesek yoksa?
Ben şöyle temizlik yaptım.Önce içindeki bilimum pisliklerden arındırmak için wd-40 sıktım tüm ağır pislikleri ve yağlanmaları akıttım.hemen endişelenmeyin devamı var. :D  sonra würth mekanik sprey ile içindeki yağ kalıntıları ve wd-40 tortularını akıttım içi kurudu.En son yağsız kontak spreyi ile içine bolca sıktım temizledim iyice kuruttum zaten üfleyince kontak spreyi ve würth mekanik sprey uçar gider, ben kurutma makinesi ile işi şansa bırakmadım.sonra da taktım gitti. :tamamdir
Red Machine!!!

KAAN60

_-OĞLUM ve POLOM-_