Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
kapı poandizot sökümü

kapı poandizot sökümü

Başlatan 34GIH28, 25 Mart 2014, 14:10:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

34GIH28

merhabalar kolay gelsin kısmetse hafta sonunu yavruya ayırıcam sizden ricam;
1-kapı pandizotlarını nasıl sökerim (baya bir bakındım ama ne vida var nede başka bişey çözemedim)
2-ön konsolu nasıl sökerim püf noktası var mı?

eğer dediklerimi yapa bilirsem resimleri de paylaşıcam
İstanbul masalı

west_55

On kapiyi, aracin icindeyken kapiyi kapatmak icin tuttugun yerin altinda 2 vida olmasi lazim.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

speedystop

Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

gencay

bu resimler yardımcı olabilir

bluerose1

Resimleri takip et ilaveten kapı kolundaki vidaları söktükten sonra ayna ayarlama düğmesinin içinde de bir vida var onuda sök.eğer sökmeden asılırsan pandizota kırarsın tırnağını.Pandizotu çıkarmak istediğinde de önce alt kısımlarından tırnakları attırmaya başla sonra yukarı geldiğinde biraz zahmetle sökersin dert değil.ön konsol ile ilgili de çok konu resim yazı var biraz incele faydalı bilgiler bulursun.Bana yakın olsan yarım saatte sökerdim ama uzaksın kardeşim konularla idare et.
Red Machine!!!

34GIH28

Alıntı yapılan: bluerose1 - 25 Mart 2014, 20:06:27
Resimleri takip et ilaveten kapı kolundaki vidaları söktükten sonra ayna ayarlama düğmesinin içinde de bir vida var onuda sök.eğer sökmeden asılırsan pandizota kırarsın tırnağını.Pandizotu çıkarmak istediğinde de önce alt kısımlarından tırnakları attırmaya başla sonra yukarı geldiğinde biraz zahmetle sökersin dert değil.ön konsol ile ilgili de çok konu resim yazı var biraz incele faydalı bilgiler bulursun.Bana yakın olsan yarım saatte sökerdim ama uzaksın kardeşim konularla idare et.

teşekkürler abi sağolun yardımlarınız için bakalım bu hafta sonu havalar müsait olursa denicem bazı şeyleri yapmayı
İstanbul masalı

bluerose1

Alıntı yapılan: 34GIH28 - 26 Mart 2014, 10:29:17
teşekkürler abi sağolun yardımlarınız için bakalım bu hafta sonu havalar müsait olursa denicem bazı şeyleri yapmayı
Hadi gazan mübarek olsun.
Red Machine!!!

zasker

Gencay resimleri hangi siteden buldun acaba

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ilbey666

Arkadaşlar benim de benzer sorunum var. Sol kapı döşemesini tutan klipsler (segman diyorlar sanırım) birkaç tanesi kırık. Yedeğini bulabilir miyim acaba ?
Rock hard, ride slow.

speedystop

Alıntı yapılan: ilbey666 - 02 Nisan 2014, 19:50:38
Arkadaşlar benim de benzer sorunum var. Sol kapı döşemesini tutan klipsler (segman diyorlar sanırım) birkaç tanesi kırık. Yedeğini bulabilir miyim acaba ?

vw parçacılarında var tanesi 1 tl mi nedir öyle bişey.
Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

ilbey666

Alıntı yapılan: speedystop - 02 Nisan 2014, 20:11:50

Çok teşekkürler hocam. Bakacağım. Sökümü de yukarıdaki gibidir herhalde ?
Rock hard, ride slow.

bluerose1

Alıntı yapılan: speedystop - 02 Nisan 2014, 20:11:50
resul tanesi 1 liradan o ikili klipsler nerede var ise ben 10 tane alayım.izmit sanayisinde vw parçacısından tanesini 5 TL. klipsçiden tanesini 4 TL. den aldım ben yazın. heryerde bulunan bir şey değilmiş firmaya ikili halde geliyormuş tek satılmıyormuş.
Benim bahsettiğim bunlar.
Red Machine!!!