Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
5ani5 Jetta MK'2 Coupe Nokta - Sayfa 8

5ani5 Jetta MK'2 Coupe Nokta

Başlatan 5ani5 mk2, 06 Mart 2014, 22:02:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5ani5 mk2

Jettaa  cokk iyymiss beeeeeaaaaaa  mercdeskeri  takmadik tuhh ;))
Exclusive Garage

5ani5 mk2

Aracim satildii arkadaslarr yeni makinam mk2 gti;)
Exclusive Garage

welovetoride

Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

htmetin

yıllardır seni bekliyordu oracıkta
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

htmetin

G60'mı KR'mi orasını hatırlayamadım
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

5ani5 mk2

Son arabam olucak ins;) nickime geri dondum;) Kr engine ;)
Exclusive Garage

htmetin

Bursanın ufak tefek taşları 8) Hayırlı olsun fatih on numara bir araç. Allah utandırmasın kardeşim

cavanozz

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 27 Mart 2014, 16:46:55
Aracim satildii arkadaslarr yeni makinam mk2 gti;)

way kardeşim yakışır,, senin elinde canavar olur ömürlük olur valla..   yokmu iki foto görelim :)
yeni yine yeniden..!! 8)

5ani5 mk2

TŞK ler abilerim yarın inş. jettanın satışı vericem Pts kısmet ise mk2 Yi alıcam :) Jetta kısa oldu ama gerçekden güzel bi araççtı alan kişi araca gayet iyi bakıcak biri gözüm arkada diill hep benim elimde olucak :)
Exclusive Garage

safakaksu90

hadi hayırlı olsun güzel araç geliyo türkiyede tek"lerden biri allah utandırmasın   :sevgi: :sevgi:

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: safakaksu90 - 27 Mart 2014, 23:05:01
hadi hayırlı olsun güzel araç geliyo türkiyede tek"lerden biri allah utandırmasın   :sevgi: :sevgi:

Saol kardeşim hayırlısı ise alıcaz bu sefer:)
Exclusive Garage