Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
6n far camı

6n far camı

Başlatan vw753, 22 Mart 2014, 21:40:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vw753

sağ ve sol olarak far camı bulabileceğim bir site varmıdır acaba  :-\

bluerose1

Alıntı yapılan: vw753 - 22 Mart 2014, 21:40:51
sağ ve sol olarak far camı bulabileceğim bir site varmıdır acaba  :-\
Hamit beye ve Alper beye bir sorarmısın ya da arananlar kısmına ilan açtın mı dostum?
Red Machine!!!

vw753

nette felan sıfır olarak bulamdım normalde far camı olur ama arattığımda sis farı camı çıkıor ondan bilen var mı diye buraya yazdım

bluerose1

Alıntı yapılan: vw753 - 23 Mart 2014, 01:01:00
nette felan sıfır olarak bulamdım normalde far camı olur ama arattığımda sis farı camı çıkıor ondan bilen var mı diye buraya yazdım
cam olarak bulamazsında o yüzden dedim bizim sitenin çıkmacılarına sor diye onlarda tek far far camı vs bulunuyor.
Red Machine!!!

35EZ349

abi yenisi 60 lira mi neydi sanmiyorum bulasin camin kendisini butceni bilmiyorum ama sifir komple al gitsin

6N 99 AEE 1.6
I Love PoLo

vw753

far karartma yapıcam camlarım sağlam aslında ama açarken kırılırsa die bakmak istemiştim  :-\

bluerose1

Alıntı yapılan: vw753 - 23 Mart 2014, 19:28:17
far karartma yapıcam camlarım sağlam aslında ama açarken kırılırsa die bakmak istemiştim  :-\
Seninki fantezi oldu bizde kırıldı sandık. :D   İyice ısıtırsan kendini bırakır kırılmaz merak etme.
Red Machine!!!

ThE_Unforgiven

hella ise kırılmaz. Sıcak hava tabancası ile ısıtırsanız slikonu sakız gibi olur cam kendisi çıkar yerinden.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

vw753

kime sorduysam cama garanti vermiyor arkadaşlarım bu işi yapıyor ancak camın kırılma ihtimali var mika olsa sıkıntı olmaz diyorlar o açıdan biraz fantazi evet ama en azından bi ön araştırma yapim dedim  ;D

bluerose1

Alıntı yapılan: vw753 - 23 Mart 2014, 21:07:23
kime sorduysam cama garanti vermiyor arkadaşlarım bu işi yapıyor ancak camın kırılma ihtimali var mika olsa sıkıntı olmaz diyorlar o açıdan biraz fantazi evet ama en azından bi ön araştırma yapim dedim  ;D
sen kulak asma iyice ısıt biraz da dikkat gerisi gelir dert etme.
Red Machine!!!

vw753

deneyelim o zamn yapıcak bişey yok  :)

35EZ349

bende eski cıkma far vardı ilk önce onun uzerinde denedim catladı , ama yinede ben kendi farlarımda bir cesaret denedim :) iyice ısıtınca arkadaşların dedigi gibi karpuz gibi ayrılıyor bunda olay ısıtmakta farın plastiginin erime noktasından :) bir tık alt dereceye kadar ısıtın sorun yaşamazsınız :)
I Love PoLo