Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Yeniden Jazzblue Mk4 Golf'üm :) Güncel resimler sayfa 6'da.. - Sayfa 4

Yeniden Jazzblue Mk4 Golf'üm :) Güncel resimler sayfa 6'da..

Başlatan kadir5590, 21 Şubat 2014, 21:59:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

WayOfLife

Alıntı yapılan: MurdeR - 28 Şubat 2014, 09:59:35
paçalık ciddi ciddi düşünüyordum bende canlı gördüm bi araçta alıp taksam eski gibimi durur diye yorumlarlar diye şüphedeydim gerçekte gördüm o kadar çok hoşuma gitmiştiki anlatamam o da griydi hala düşünüyorum  :D

Polo için uyar diye aynı paçalıktan aldım ama ne yazıkki uymadı elimde atıl durumda duruyor düşünürseniz size nasip olsun.

kadir5590

JazzBlue Mk4 Golf

WayOfLife

Polo 6n2 için uygulanmış halini gördüm uyar diye düşünerek golf4 paçalığı aldım ama ne yazıkki uymadı.
Zaten TR'bulunan bir model değil aldığım kişide Bulgaristan'dan getirmişti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

kadir5590

JazzBlue Mk4 Golf

MurdeR

valla kadir daha önce davranmış benden anlaşamazsanız bende düşünürüm bilginiz olsun  >:D resim görme imkanımız var mı

kadir5590

Muharrem senin için sormuştum ben.Arkadaş özel mesaj attı sağolsun fiyat makul.Sen değerlendir kardeşim  :tamamdir
JazzBlue Mk4 Golf

dirgin

:tamamdir :tamamdir :tamamdir
satılmıştır paçalık muharrem arkadaşın  ;D ;D ;D
ihale sana kaldı hadi yine iyisin

WayOfLife

Başlığı kızıştırmak gibi bir niyetim yok sakın yanlış anlamayın paçalığı arayışta olduğunuz için yazdım ben  :) Benim işime keşke yarasaydı ve bende kullabilseydim ama ne yazıkki olmadı ve içimizden birine nasip olsn istiyorum. Ayrıca bu işten kar gütmediğimi tekrar tekrar yeniliyorum o fiyattan aldım ve aldığım fiyata vereceğim.

TEYOLOGY

hayırlı olsun Muharrem. hızlı davrandın ve kaptın. aklın yolu birmiş demek ki... bir ben değilmişim paçalık olayını beğenen.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

safakaksu90

MurdeR

valla arıyordum afyonda gördüm ben aynı paçalıkta gümüş gri bi golfte highlineydi o golfte çok aşırı hoşuma gitmişti ön taraftada vardı ama onda arabada değişik duruyordu biraz gerek farları gerek ön 25. ekleri falan

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: safakaksu90 - 19 Mart 2014, 20:00:59
paçalık ne ya  ::) tampon spoilerimi  :D
hani bu lastikten firlayan tozu camuru arka tampona gitmesin diye tutan parca var ya

Bir önceki sayfada vardi resmi de
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

kadir5590

Yok ben cidden muharrem için sormuştum.Yanlış anlaşılcak birşey söz konusu bile değil  :D Maksat yabancıya gitmesin  :tamamdir
JazzBlue Mk4 Golf