Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
'89 Jetta mk2 GLI - Güncel syf: 12 - Sayfa 5

'89 Jetta mk2 GLI - Güncel syf: 12

Başlatan STAK67, 15 Mart 2014, 22:51:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serhaty

Hayırlı olsun, güle güle kullan.

STAK67

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 17 Mart 2014, 15:03:23
öyle şey olur mu derken yani hakkımı helal etmem m diyorsun.  :-[ :-[ :-[ :-[  :p :p :p

:D ahaha yani öyle şeylere takılmam demek istiyorum abi. Hakkım varsa tabiiki helal olsun :)

STAK67

gipsykings

Kradeşim hayırlı olsun.Allah güle güle binmeyi nasip etsin.Araç gayet güzel,diri duruyor..

STAK67

Alıntı yapılan: gipsykings - 17 Mart 2014, 15:54:57
Kradeşim hayırlı olsun.Allah güle güle binmeyi nasip etsin.Araç gayet güzel,diri duruyor..

Çok teşekkür ederim Hakan abi :) Bu sefer  gerçekten sevdim jettayı :)

muhammed_akbaş

Usta hayırlı olsun jettan son fotolarda yanıyoz maşallah ankaramıza bizim arabalardan lazım en yakın zamanda tanışmak nasip olur inşallah  :tamamdir

safakaksu90

maşallah  :sevgi:  hayırlı olsun allah kaza bela vermesin kardeşim hayırlı projeler   :D :tamamdir

STAK67

Alıntı yapılan: muhammed_akbaş - 17 Mart 2014, 20:08:31
Usta hayırlı olsun jettan son fotolarda yanıyoz maşallah ankaramıza bizim arabalardan lazım en yakın zamanda tanışmak nasip olur inşallah  :tamamdir

Bu pazar Göksu'da buluşma var gelirseniz görüşebiliriz :) Teşekkür ederim yorum için

STAK67

Alıntı yapılan: safakaksu90 - 17 Mart 2014, 23:23:25
maşallah  :sevgi:  hayırlı olsun allah kaza bela vermesin kardeşim hayırlı projeler   :D :tamamdir

Teşekkür ederim şafak :) Allah razı olsun.

salihsefa

Alıntı yapılan: STAK67 - 18 Mart 2014, 00:25:19
Bu pazar Göksu'da buluşma var gelirseniz görüşebiliriz :) Teşekkür ederim yorum için

konusu yokmu benmi göremedim buluşmanın hasanali  ???
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

STAK67

Alıntı yapılan: salihsefa - 18 Mart 2014, 10:13:43
konusu yokmu benmi göremedim buluşmanın hasanali  ???

konu yok abi facebookta volkswagentr Ankara sayfasından duyurduk. mangallı buluşma olacak

salihsefa

kendin pişir beraber yiyelim mod on  :D pazara bakalım...
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

WayOfLife

İkidir çok istememe rahmen kaçırıyorum. Banada maç çıkmazsa muhakkak geleceğim. :tamamdir

STAK67

Alıntı yapılan: salihsefa - 18 Mart 2014, 16:23:44
kendin pişir beraber yiyelim mod on  :D pazara bakalım...
Alıntı yapılan: WayOfLife - 18 Mart 2014, 16:37:06
İkidir çok istememe rahmen kaçırıyorum. Banada maç çıkmazsa muhakkak geleceğim. :tamamdir

bekleriz :) güzel olucak gibi ama bakalım